Vækkeure

Vækkeure - livet ville måske være meget skønnere, hvis der ikke var behov for vækkeure. Men sådan er verden nu en gang ikke indrettet. Og når det nu er sådan, kan du lige så godt vælge et smart vækkeur til at minde dig om, at pligten kalder. Her hos Pricestar finder du et flot udvalg af skønne, funktionelle og æstetisk designede alarmure. Du kan glæde dig over, at urene er forsynet med humane vækkelyde og snoozefunktion. Det gør vækningen en smule blidere. Flere ure er forsynet med radiostyring og snoozefunktion. Find dit favoritvækkeur her i kategorien og bestil i dag.

preload spinner

Vækkeure - stabil og pålidelig vækning

Vækkeure - Op lille Hans ..... og helst til tiden. Alle har brug for et stabilt og pålideligt vækkeur. Det er kun ganske få forundt at kunne vågne på forudbestemte tidspunkter uden teknologisk hjælp, og så er det godt, at vi har et stort udvalg af smarte og funktionelle vækkeure i vores sortiment.

Måske har du en forestilling om at et vækkeur er en irriterende larmende tingest, der med ubamhjertig styrke sender høje klokketoner ud i lokalet. Sådan behøver det heldigvis slet ikke at foregå, når du skal vækkes.

Human vækning med blid musik

Moderne vækkeure kan f.eks. indstilles til at vække dig på langt mere human vis. F.eks. ved at sende blide toner fra din favoritradiostation. Det sker, hvis du vælger en FM Clock Radio, der både kan vække med FM Radio og med ringetoner.

Med søvnramte øjne kan det ofte være svært præcist at aflæse tiden på et vækkeur. Det har producenterne tænkt på. Du kan få vækkeure med store, klare digitale LED displays, og hvis den er helt gal med morgensynet, vælger du bare et vækkeur med projektor. Denne type vækkeur projecerer simpelthen tidspunktet op på væggen eller i loftet.

A second chance med snoozefunktion

Vækkeurene med snoozefunktion giver også mulighed for en blid start på dagen. Hvis du ved første vækkesignal ikke helt er klar til at møde dagens strabadser, trykker du blot på snoozeknappen, og så giver vækkeuret dig høfligt a second chance".

Snooze-tiden er normalt ni minutter. Det har faktisk en historisk forklaring. Da General Electric i 1956 introducerede det første mekaniske vækkeur med snoozefunktion. Ingeniørerne havde den udfordring, at det ekstra tandhjul for snoozefunktionen skulle passe ind i de eksisterende tandhjul.


På grund af urværkets mekaniske begrænsninger skulle man vælge enten ca. ni minutter eller lidt over 10 minutter. Man frygtede at en for lang snoozetid ville få syvsoverne til at falde i dyb søvn. Derfor valgte man de ni minutter.

Da digitalurene få år efter kom på markedet, havde man i princippet ikke længere den tekniske udfordring. Alle minuttal var nu mulige. Men man valgte alligevel de ni minutter, som i dag er fast standard.