Knive

Knive - en bordkniv skal ligge godt i hånden og føles rar at anvende. Det gælder i øvrigt al bestik, knive, gafler og skeer. Bestik er værktøj, som skal kunne fungere i hverdagen. Hos Pricestar har vi samlet de bedste bordknive, brødkive, smørknive, grillknive og lagkagespader fra anerkendte producwnter. Det giver dig et overblik over, hvad der findes inden for æstetiske og funktionelle knive til din borddækning. Anna tilbyder en prisbillig kniv i rustfrit stål - en kniv med en god tyngde, tåler dagligt brug og opvaskemaskine. Aida præsenterer Groovy knive fra deres bestiksæt af samme navn. Et klassisk bestik, der fuldender din borddækning til såvel hverdag som fest.
 

preload spinner

Knive - Bordknive - Lagkageknive

Knive - en kniv er ikke bare en kniv. Valget af bestik til din borddæktning har stor betydning for det samlede indtryk, og selvfølgelig er det vigtigt, at en bordkniv ligger godt i hånden. Desuden skal den naturligvis kunne skære fornuftigt.

Se vores flotte udvalg af elegante bordknive. Vi kan eksempelvis nævne Groovy-kniven fra Aida, der er den helt rigtige kniv til den daglige borddækning. Kniven indgår i et samlet bestiksæt, og du kan glæde dig til at få et sæt i eet eksklusivt design. Sættet har sin helt egen kant, og det er værd at bemærke de horisontale linjer langs knivens skæft. Faktisk er Groovy-serien relativ bred i udformningen.

Alle dele i Groovy-serien er fremstillet i blankt rustfrit stål. Vi sælger rigtig mange knive af denne type til firmakantiner og institutioner Knive, gafler og skeer ligger godt i hånden og har en behagelig tyngde. Aida Groovy tåler maskinopvask.

Bordkniven model Anna er en meget populær kniv , som vi anbefaler til forsamlingshuse, institutioner, restauranter osv., hvor det er vigtigt at have et flot bestik til en pris, der er til at betale. Anna Bordkniv er fremstillet i blankt stål og tåler naturligvis opvaskemaskine.

Specialknive

Specialknive finder du også i denne kategori. Se bl.a. den smukke lagkagekniv fra Funktion, som er helt uundværlig, når lagkage, chokoladekage og andre lækre kager skal skæres ud. Funktion lagkagekniv er fremstillet i rustfrit stål og kommer i et elegant design. Det samme gælder kagespaden fra Funktion. Med dette stykke elegante specialbestik vil du kunne servere lagkagen, uden at de enkelte stykker vælter undervejs fra kagefad til kagetallerken. Funktion Kagespade pryder det veldækkede kaffebord.