Tørrestativer

Tørrestativer - en tørretumbler er naturligvis fast installation i mange danske hjem. Men det kan nu ofte være ganske handy at kunne hænge vasketøjet til tørre på et enkelt tørrestativ. En tumbler klarer ganske vidst opgaven hurtigere og en smule mere bekvemt. Men til gengæld sparer du penge på strømregningen, når du benytter et tørrestativ. Pricestar har tørrestativer i forskellige design. Tørrestativer til ophængning i loftet er praktiske, da de ikke optager gulvplads og kan nedtages, når de ikke er i brug. Tørrestativer med vægophæng er en anden løsning. Fælles for alle stativer er, at de ikke tager megen plads op og derfor er en oplagt mulighed i den mindre lejlighed eller for den studerende på et værelse.

preload spinner

Tørrestativer - den perfekte, miljørigtige løsning, hvor pladsen er trang

Tørrestativer - hvis du bor i en mindre lejlighed og/eller pladsen er trang, er et tørrestativ perfekt, når tøjet skal tørres. Du får en nem og praktis tørremulighed for et beskedent beløb.

Ved at bruge et tørrestativ i stedet for en tørretumbler er der rigtigt mange penge at spare. Og samtidig er det en miljømæssig langt bedre måde at tørre tøjet på.

Tørrestativer fås i forskellige design. En mulighed er at vælge et stativ, der kan hænges op i loftet. Det er en ganske smart løsning, da et loftophængt tørrestativ ikke optager gulvplads. Igen en stor fordel, hvis boligarealet er begrænset. Det loftophængte tørrestativ behøver naturligvis ikke at hænge i loftet permanent, men kan nemt tages ned, når det ikke er i brug. Tjek det smarte paraply-tørrestativ, der er fremstillet i hvid plast og har fastmonterede klemmer til hurtig ophængning af tøjet.

Leifheit Tørrestativ Rollquick - stationær vægophængning

En anden mulighed er at vælge Leifheit Tørrestativ Rollquick, der er et stativ til stationær ophængning på væggen. Det innovative tørrestativ har hele 21 meter tørreplads og fylder samtidig stort set ingenting. Her kan du virkelig få tørret en masse tøj, uden at det fylder ret meget. Og samtidig slipper du for at skulle finde tørrestativet frem fra køkkenskabet eller pultekammeret, hver gang du skal bruge det

Stativet har automatisk oprulning af snorene og er fremstillet i høj kvalitet. Leifheit er da heller ikke bange for at give hele 3 års garanti på dette tørrestativ, der kan benyttes både indendørs og udendørs. Stativet kan også hænges op i badeværelset, i brusenichen eller måske under overdækningen på terrassen.

De væghængte tørrestativer fra Leifheit er fremstilet i plast og alu. Det sikrer stativet effektivt mod rust og korrosion. Stativerne kan således anvendes i årevis, også i områder, hvor andre materialer vil bukke under for luftens saltindhold - f.eks. i kystområder.