Køleskabstermometer

Køleskabstermometer - kender du Fødevarestyrelsens temperaturkrav til nedkøling af medvarer. De er i hvert fald gode at have styr på. Med et køleskabstermometer bliver det nemt at følge med i, om hygiejnen stemmer i dit køleskab. De fleste fødevarer kræver max 5 grader - specielt for frisk fisk gælder dog højst 2 grader plus. Find et foruftigt køleskabstermometer her hos Pricestar. Vælg mellem mekaniske og digitale køleskabstermometre. Bestil online i dag og spar mange penge.

preload spinner

Køleskabstermometer - Frysetermometer - mekanisk / digitalt

Køleskabstermometre - fødevarehygiejne er et vigtigt emne, og det er bestemt ikke bare professionelle udbydere af madvarer, der bør have styr på korrekt håndtering af fødevarerne. Også i hjemmet bør du være opmærksom på at behandle fødevarer med respekt. Forkert behandling af maden kan i yderste konsekvens resultere i slemme oplevelser og i værste fald medføre madforgiftning. Det er der ingen, der ønsker.

Først og fremmest er det vigtigt, at dine madvarer opbevares ved passende lave temperaturer. Det kan du sikre dig ved at udstyre dit køleskab med et passende køleskabstermometer.

For at være på den sikre side bør du overholde de samme krav, som Fødevarestyrelsen stiller til professionelle virksomheder som restauranter, fødevarebutikker, salgsvogne, kiosker osv..

Køleskabstermometer - overhold de lovmæssige krav til temperaturen

Loven foreskriver at kølevarer skal opbevares under en temperatur på højst 5 grader. For fersk fisk gælder særlige regler, da fisk er en meget let fordærvelig vare. Fisk skal holdes afkølet ved højst 2 grader.

Temperaturen i din fryser skal holdes nede på mindst minus 18 grader.

Her i shoppen finder du en række køleskabstermometre i god kvalitet, der giver dig nøjagtig information om den øjeblikkelige temperatur i dit køleskab.

Køleskabstermometrene kan vise temperaturer ned til minus 30-40 grader, og termometrene kan således også anvendes til temperaturmåling i din skabsfryser eller kummefryser.

Vi har både køleskabstermometre med konventionel visning på en visuel skala og de nyeste digitale køleskabstermometre, hvor du kan aflæse den aktuelle temperatur på et stort, letlæseligt display.

De digitale termometre til køleskab og fryser er en anelse dyrere end de konventionelle, men til gengæld er de meget nemmere at aflæse.