Rejsestrygejern

Rejsestrygejern - et rejsestrygejern vil være rigtig praktisk at have ved hånden i mange sammenhænge og situationer. På ferierejsen vil du måske have brug for at kunne stryge et par krøllede bukser eller en bluse eller kjole, hvis der pludselig skulle opstå mulighed for at deltage i en spontan fest. I forretningsmæssig sammenhæng er det også ofte nødvendigt at kunne stryge businessskjorten forud for vigtige møder. Tjek OBH rejsedampjern - et smart, kompakt rejsestrygejern med dampfunktion. Selvfølgelig forsynet med omstiller for strømstyrke, så du kan veksle mellem 110 og 220 V - alt efter de lokale forhold i dit opholdsland. Bestil billigt rejsestrygejern hos Pricestar.

preload spinner

Rejsestrygejern - altid nystrøgne skjorter på farten

Selv om du sikkert har gjort dig store anstrengelser for at pakke din kuffert omhyggeligt og sørge for at folde tøjet pænt sammen, har du sikkert oplevet, at tøjet, når du når frem til din destination, alligevel er blevet krøllet - måske på grund af en hårdhændet behandling i bagagehåndteringen i lufthavnen.

Så har du brug for et pålideligt rejsestrygejern.

På farten vil du ofte få brug for et strygejern. Det gælder f.eks. hvis du på forretningsrejsen har brug for nystrøgne og præsentable skjorter. Eller på ferien, hvis der er arrangeret gallaaften, eller du ønsker at besøge en lidt finere restaurant og gerne vil være pæn i tøjet.

Lav vægt og begrænset størrelse

Et rejsestrygejern er en handy løsning på udfordringen. Rejstestrygejernet fylder ikke meget i kufferten og vejer næsten intet - typisk mellem 0.5 og 2 kg. Bortset fra vægt og størrelse adskiller et rejsestrygejern sig ikke meget fra et almindeligt strygejern. Det består af en varmeplade med håndtag, og ved hjælp af varme, tryk og evt. damp fjerner strygejernet krøller og folder i tøjet.

Rejsestrygejernene har forskellige indstillingsmuligheder samt en termostat, der holder varmen stabil og forhindrer skader på tøjet på grund af for høje temperaturer.

Bedst at stole på dit eget rejsestrygejern

Ganske vist stiller visse hoteller strygejern til rådighed. Men det er ikke noget, du bør løbe an på, og hvis hotellet yder denne service, sker det gerne mod et anseligt gebyr. Desuden kan du ikke være sikker på kvaliteten af hotellets strygejern, og du kan risikere, at strygejernet i sidste ende beskadiger dit tøj. Så er det bedre at bringe sit eget rejsestrygejern med hjemmefra. Det kan du stole på.


Husk, når du vælger rejsestrygejern, at det skal være nemt at transportere i enten kuffert, taske eller rygsæk. Gå efter at finde et rejsestrygejern, der er så kompakt som muligt. Måske skulle du gå efter en model med foldehåndtag, som gør strygejernet endnu mindre