RAW

RAW er navnet på Aidas populære stentøjslinje, der designes i samarbejde med Christiane Schaumburg-Múller. Til serien hører også de flotte dækkeservietter, der giver borddækningen et moderne udtryk. Dækkeservietterne egner sig fint til hverdagsbrug, da de er både funktionelle og dekorative. RAW dækkeservietter.er fremstillet af lækre, kraftige naturmaterialer med smudsafvisende overflade og har en skridsikker silikonebund. Denne kombination giver dig en dækkeserviet, som ikke ridser bordet, og som er nem at holde ren, hvilket er særligt praktisk i en travl hverdag. RAW dækkeservietterne har et moderne og minimalistisk design, der passer perfekt ind i skandinaviske hjem. Designet gør sig godt med og komplimenterer stort set alle former for keramik og stentøj, som du pynter bordet med. Dækkeservietterne er lavet af et slidstærkt materiale, måler 41 x 33,5 cm og fås i en række moderigtige farver.

 

preload spinner

RAW - til moderne borddækning & bolig

RAW serien præsenteres af aida, der er et etableret dansk designhus beliggende i Aarhus. Firmaet skaber stentøj, porcelæn, glas, bestik og køkkenudstyr til den moderne borddækning og bolig.

 

Virksomheden blev grundlagt for over 60 år siden. I dag står aida bag en lang række populære spisestel og designs. Blandt andet kan nævnes Poul Pava samt Danmarks ubetinget mest solgte spisestel, Atelier. Dette stel blev lanceret tilbage i 1984 og sælges stadig i stor stil.


Aida formår at følge tidens trends uden at gå på kompromis med vigtige værdier som kvalitet, godt håndværk, funktionalitet og value for money.

RAW har rod i den gamle bornholmske stentøjsfabrik Søholm, hvis store arkiver og know-how aida erhvervede sig i 1996 - og Søholms værdifulde viden om det gode gamle håndværk vil fremover sætte sit præg på flere af aida's stel og designs.