Sistema

Sistema

Sistema præsenterer et stort program i genanvendelige opbevaringsbokse, madkasser og drikkedunke, som med deres funktionelle og praktiske design er perfekte til at indgå i den daglige husholdning. Produkterne er skabt til sikker og hygiejnisk opbevaring og transport af en række forskellige fødevarer. Alle produkter fra Sistema er 100 % uden skadelige stoffer - phthalat- og BPA-fri - og tåler fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

preload spinner

Sistema - farvestrålende madkasser & drikkedunke

 Sistema har sat madopbevaring i system i et smart og festligt design. Se f.eks. de praktiske madkasser, der på praktisk vis er opdelt i flere forskellige rum, således at smurte madder eksempelvis kan adskilles fra snacks frugt og grønt i de lidt mindre, aflukkede rum. På den måde undgås det, at madpakkens indhold blandes sammen efter at have overstået transporten fra hjem til skole eller arbejdsplads.

Sistema er mest kendt for sine farvestrålende madkasser og drikkedunke men spænder bredt over flere produktserier til både opbevaring og tilberedning af mad. Uanset om du søger en madkasse, drikkedunk, kande, isterningbakke, opbevaringsboks eller anden form for bøtte, finder du en løsning hos Sistema.

Superpraktiske opbevaringsbokse

Opbevaringsboksene fra Sistema er perfekte til opbevaring af bageingredienser, mel, gryn, morgenmadsprodukter, kiks og meget mere. Boksene har en gummipakning i låget, som slutter 100 % tæt.

Sistema Drikkeflasker Twist'n'Sip fra Sistema er perfekte for en dag uden for eller til skole-/arbejdsdagen.

Kendetegnet for alle Sistema produkter er den patenterede clips, som både er nem at åbne for både børn og voksne.

Også til bagning er Sistemas produkter ideelle. Tjek de smarte opbevaringsbokse med transparente låg. Fremstillet uden brug af sundhedsskadelige stoffer. Perfekt til opbevaring af bageingredienser.

På grund af boksenes design er dee nemme at stable sammen med andre Sistema bokse, uanset om det er i køleskabet, fryseren eller tasken.

Sistemas historie

"Sistema" er det italienske ord for system, og konceptet har da også fra starten været at kunne tilbyde praktiske, funktionelle og smukt designede kvalitetsprodukter til opbevaring af fødevarer.

Grundlæggeren af Sistema, Brendan Lindsay, opbyggede Sistema fra sin garage i New Zealand for over 30 år siden. I dag eksporterer Sistema til over 90 lande rundt om i verden og har millioner af kunder. Sistema har kontorer i Australien, Storbritannien, Frankrig, Skandinavien og USA<

Sistema bliver i dag produceret i New Zealand på en avanceret 52.000 kvm stor fabrik, hvor man beskæftiger ca. 700 medarbejdere. Fabrikken er i dag ejet af den amerikanske kæde Newell.