Brødristere

Brødristere - Ristet brød - bare med lurmærket smør, eller med ost, marmelade eller hvis ingen kigger - med Nutella. Et stykke ristet brød fra din nye brødrister fra Pricestar.dk er en perfekt start på en god dag. Et nemt og hurtigt alternativ til at vente på, at ovnens grill bliver varmet op. Får du i løbet af dagen lyst til et hurtigt mellemmåltid, er ristet brød med pålæg også en glimrende løsning. Pricestar.dk har udvalget af brødristere - mærkevarer til forbryderisk lave priser. Store besparelser venter dig her i shoppen. Du kan vælge mellem solide ristere fra anerkendte leverandører - OBH, Philips og Conzept. Kvaliteten er med andre ord helt i top. Er du vild med burgere, anbefaler vi den cool Quick Burger fra OBH, hvormed du kan lave dine egne 2 hamburgere på bare 3 miinutter. OBH står også bag sandwichristeren, der leverer lækre sandwich på få minutter.

preload spinner

Brødristere - lækkert ristet brød og ristede boller

Brødristere - i princippet er det at riste brød en meget enkel funktion, og denne opgave kan en ganske almindelig flad brødrister til at stille på køkkenbordet nemt klare. Denne type brødrister finder du naturligvis her i kategorien. Brødristeren er helt perfekt, hvis det skal gå ultrastærkt og du blot har behov for et hurtigt stykke ristet brød.

Men selvfølgelig har vi også her i shoppen et stort udvalg af mere avancerede brødristere - eksempelvis den smarte Manhattan Steel brødrister fra dansk OBH. Her får du en aldeles stilfuld elektronisk brødrister, hvor der er skelet til amerikansk design.

Denne brødrister kan klare ristning af to skiver brød på samme tid og har trinløs regulering af ristningsgraden. Risteren er naturligvis forsynet med krummebakke.

Brødristere fra kendte brands - Philips & Bodum

Hollandske Philips byder også ind med en lækker brødrister. Denne model har indbygget stopknap til øjeblikkelig manuel afbrydelse. Denne toaster glimrer ved at være kompakt og derfor pladsbesparende på køkkenbordet. Designet er samtidig så attraktivt, at du fint kan have den stående fremme konstant.

Du er ikke i tvivl, når du ser brødristeren fra Bodum - den ER fra Bodum i det velkendte lækre nordiske design. Bodums brødrister er forsynet med en ekstra smart optøningsfunktion, der betyder, at du kan tage frosne boller direkte fra fryseren og placere dem i toasteren.

Bodum Brødrister har variabel bruningskontrol og passer i øvrigt i design med produkterne i Bodums Bistroserie - elkedel, kaffebrygger osv.

Snack Collection - lækre måltider i en fart

Kategorien af brødristere omfatter i øvrigt også Tefal Snack Collection Multijern, der er en spændende og effektiv multirister. Med denne toaster kan du selv fremstille en række forskellige lækre retter og snacks - bl.a.  vafler, italienske panini, bagels, pandekager og skønne donuts.  

Det er muligt at tilkøbe 12 forskellige plader, som alt i alt giver dig et stort antal muligheder for at producere velsmagende snacks til familie og venner.

I basisudgaven af Tefal Sncack Collection Multijern følger de to mest populære plader - til belgiske vafler og trekanttoast. Alle plader til multijernet er udstyret med den velkendte non stick belægning fra Tefal. Rengøringen er en leg, og pladerne er nemme at udskifte.