Webshoppen er åben, og grundet travlhed kan du i enkelte tilfælde opleve en lidt forlænget ekspeditionstid på op til 5 hverdage....

Poul Pava

Poul Pava er en dansk kunstner, der bevæger sig i et underfundigt univers af charmerende, farverige figurer og sjove, anderledes og overraskende motiver.  Stilen er gennemført naivistisk, ofte tilført et minimalistisk look. Det vil ikke være forkert at betegne Poul Pava som en sand multikunstner - fra hans atelier på Bornholm kommer malerier, lærredstryk posters, postkort og porcelænsdesign. Poul digter også, og så er han en habil jazzmusiker. Hos Pricestar.dk finder du Poul Pavas keramiske værker - herunder hans karateristiske skåle, vaser, æggebære, vandglas og termokrus. Du kan altid kende Poul Pavas produkter, der er forsynet med barnlige, spontane illustrationer. Priserne er som altid hos pricestar.dk - uovervindeligt lave.


Poul Pava

Poul Pava har malet i mere end 30 år. Den danske kunstner, der bor på Bornholm, har i de senere år skabt sig et brand inden for brugskunst, der rækker langt ud over Danmarks grænser.

Man er ikke i tvivl om, at man står over for design og kunstværker fra Poul Pavas hånd. Han vælger bevidst motiver med karakteristiske figurer, der på markant vis beskriver "barnet i os alle". Det gør han ved at anvende en naivistisk og spontan stil.

Produktpaletten er bred. Poul Pava har skabt et enestående univers af billeder og farver, hvor man finder alt fra større malerier, lærredstryk, posters, postkort, memoryspil, designs på Aida porcelæn kufferter, rygsække, ure og meget mere. Poul Pava fungerer også som designer, og så er han en glimrende jazzmusiker. Desuden skrver han digte. Med andre ord et ægte kulturelt menneske.

Poul Pavas stil har dannet skole blandt naivistiske kunstnere

Poul Pava er også kendt for sit samarbejde med fonde og organisationer, hvor han har bidraget med en række forskellige motiver. Han har et indgående kendskab til grafisk design

Poul Pavas stil har dannet skole, og i dag ser man, at hans originale univers og streg forsøges kopieret / efterlignet af andre naivistiske kunstnere.

Poul Pava har sin egen butik på Laksetorvet i Rønne. Butikken rummer også et galleri. I butikken vises forskellige designs, Paul Pavas egen produktion samt en udstilling af originale malerier.