Pedalspande

Pedalspande finder anvendelse i mange sammenhænge. En pedalspand til affald er superpraktisk overalt hvor du har et jævnt flow af affald  - i hjemmet, på kontoret, i butikken. Pricestar har valgt at præsentere Brabantia pedalspande, der er udført i gedigne, rustfrie og korrosionsbestandige materialer. Spandene er naturligvis forsynet med tætsluttende låg, der isolerer eventuelt generende lugte fra affaldet Alt er testet til mindste detalje - bl.a. hængsler og pedaler - og vi kan derfor garantere en kvalitet på vores pedalspande der langt overstiger andre spande på markedet. Selvfølgelig kan du også her i webshoppen bestille passende affaldsposer til pedalspandene fra Brabantia. 10 års garanti på vores affaldsspande.

preload spinner

Pedalspande - et æstetisk indspark i køkkenindretningen

Brabantia pedalspande - en almindelig affaldsspand, evt. med et plastlåg, er fast inventar i de fleste hjem. Men den nødvendige installation pynter sjældent i lokalet og får derfor ofte tildelt en upraktisk plads i et hjørne eller bag en dør, hvor den dermed bliver besværlig at benytte.

Med en moderne pedalspand fra Brabantia ændrer situationen sig. Pedalspandende kommer i et design og med en funktionalitet, der tillader, at spandene står synligt fremme.

Måske havde du ikke forestillet dig, at en affaldsspand faktisk kunne komme til at udgøre et æstetisk indspark i hjemmets indretning. Men det mener vi faktisk godt, man kan sige om de flotte pedalspande.

Pedalspande i moderne nordisk design

De fodbetjente pedalspande fra Brabantia passer godt ind i den moderne nordiske indretning. De er fremstillet i udsøgte materialer - rustfrit stål, der selvfølgelig er korrosionsbestandige.

Den indvendige spand er lavet i hård plast, og den kan tages ud, hvis der er behov for rengøring. Spanden kan bruges både med og uden affaldsposer.

Spandene er udstyret med et helt tætsiddende låg, der forhindrer alle lugtgener fra spandenes indhold. Her får du en både praktisk og hygiejnisk løsning til såvel køkken som badeværelse.

Fodbetjeningen foregår med en slidstærk pedal, der er egnet til hyppig brug, og som gør det nemt at åbne og lukke spanden, også når du har hænderne fulde.

Pedalspande med soft-close låg

Låget på Brabantia affaldsspande er et kapitel for sig. Her er tale om såkaldte soft-close låg, som langsomt lukker i af sig selv, når du slipper trykket på pedalen. Den solide pedal- og hængselskonstruktion holder låget åbent, når der skal smides noget i spanden.

Naturligvis fører vi også et stort udvalg af Brabantia affaldsposer i alle størrelser. Poserne er i høj kvalitet og specielt fremstillet til Brabantia affaldsspande. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse poser, du skal bestille, behøver du blot at se på indersiden af din affaldsspand, hvor der sidder et klistermærke, der fortæller, hvilke poser, spanden bruger.