Cookies og privatlivspolitik

Denne privatpersondatapolitik forklarer, hvordan Pricestar ApS anvender cookies samt behandler og sikrer dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

 

Pricestar ApS
Åsvej 3
2680 Solrød Strand
CVR.: 39 93 90 10
 
Tlf.nr. : 25 94 00 02 (telefontid mandag-fredag mellem kl. 10.00-15.00)
E-mail: shop@pricestar.dk (besvares alle hverdage, typisk inden for én hverdag)

Beskrivelse af behandlingen

Genrelt

Denne politik omhandler behandling af personoplysninger (persondatapolitik) og beskriver hvordan Pricestar ApS ("vi", "Pricestar", "www.pricestar.dk", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

 

Persondatapolitikken er gældende for de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med, at du er i kontakt med os, som kunde eller samarbejdspartner. Herunder køber en vare, retter henvendelse til vores kundeservice eller bruger vores hjemmeside.

 

Registrering af oplysninger


Ingen personlige oplysninger, der registreres på www.pricestar.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget eller solgt til tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Pricestar Webshop. Visse informationer bliver gjort tilgængelige for samarbejdspartnere og databehandlere..

 

Hvilke oplysninger indsamler vi

 

Almindeligt brug af hjemmesiden

 

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger vil typisk være, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på vores hjemmeside, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden finder Pricestars Cookiepolitik anvendelse, når du bruger vores hjemmeside.

 

Årsagen til dette er, at vi ønsker at optimere brugeroplevelsen og vores hjemmesides funktion, til at generere brugbart og retvisende indhold samt statistik, på baggrund af de informationer vi får fra dig via din brug af vores hjemmeside. Vi bruger det også til at foretage personaliseret markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Hello Retail, Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores hjemmeside samt vise dig relevante tilbud.

 

Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til vores brug af cookies og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, dit samtykke til at chatte med vores kundeservice og Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2 litra a og artikel 6, stk. 1, litra a,  samt vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside og være så relevante i vores markedsføring som muligt jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

 

Køb

 

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os vedrørende vores produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan være:


•    Fornavn
•    Efternavn
•    Adresse 
•    Postnr.
•    By
•    E-mail
•    Mobiltelefonnr.
•    Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker, krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. Informationerne lagres elektronisk og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke på www.pricestar.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.


I forbindelse med kontooprettelse er kunden til enhver tid ansvarlig for at sikre forsvarlig og fortrolig opbevaring af brugernavn og kodeord. (loginoplysninger). Af sikkerhedsmæssige hensyn har vi ikke adgang til kundens nuværende loginoplysninger. Såfremt kunden bliver opmærksom på, at loginoplysningerne bliver misbrugt, eller at der er anden uautoriseret brug af kundens konto, skal kunden staks rette skriftlig henvendelse og oplyse om misbruget. 

 

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Med oplysninger om dine køb kan også anvendes for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningenss artikel 6, stk. 1, litra b, c og f. 

 

Nyhedsbrev

 

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet med dette er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

 

Sociale medier

 

Når du besøger vores Sociale Medier, f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn, behandler vi de oplysninger, du har gjort tilgængelige via indstillinger på vores sociale medier, dine reaktioner på vores opslag, og din deling heraf samt evt. kommentarer til vores opslag.

 

Formålet med Pricestar’s behandling af dine personoplysninger er at markedsføre Pricestar, samt at kunne besvare din henvendelse, og/eller at lade dig deltage i vores konkurrencer og rette henvendelse til dig, hvis du vinder. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet på Pricestar’s Facebook sider eller Instagram profiler, f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og Pricestar anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik. Retsgrundlaget for denne behandling jf.  Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Oplysninger, du giver på Pricestar’s profiler på sociale medier, vil som udgangspunkt blive liggende på disse profiler som en del af sidens historik. Du kan altid selv slette dine oplysninger på Pricestar’s profiler på sociale medier, når du ønsker det. De oplysninger, Pricestar behandler om dig som følge af din deltagelse i konkurrencer, og som i den forbindelse kopieres over i Pricestar’s egne systemer, slettes efter 3 måneder.

 

Samarbejdspartnere

 

Pricestar kan ikke tilgå din IP-adresse, men den kan overlades til vores samarbejdspartner Google Analytics, som behandler denne for at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Google Analytics handler alene data på vegne af Pricestar, hvorfor de ikke må anvende oplysningerne til egne formål.

 

Pricestar har desuden Facebook Pixels implementeret på pricestar.dk for at samle data til brug for optimering af vores Facebook annoncer. I den forbindelse modtager Facebook oplysninger om din IP-adresse samt oplysninger om din enhed, de websites, du besøger, de køb, du foretager, de annoncer, du ser, og den måde, du bruger pricestar.dk på om din web browser og hvilke sider du besøger. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet via Facebook Pixels på pricestar.dk f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og Pricestar anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik.

 

Oplysninger, som Pricestar behandler om dig som led i en samarbejdsrelation, vil ikke blive videregivet til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt af hensyn til formålet med relationen, eller det er nødvendigt for, at vi kan varetage en berettiget interesse f.eks. i forbindelse med tvister, hvor oplysningerne kan videregives til myndigheder og retlige instanser.

 

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af pricestar.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

 

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret uden for EU. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikres ved iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

 

Oplysninger, som der stammer fra en samarbejdsrelation opbevares, så længe de har relevans i forhold til den eksisterende eller potentielle samarbejdsrelation og i en efterfølgende periode, så længe det er nødvendigt for Pricestar for at kunne dokumentere relationen.

 

Levering af varer

 

I forbindelse med levering af varer, som du har købt hos Pricestar, vil oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker blive videregivet til PostNord, GLS, Burd eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Derudover kan dine oplysninger videregives til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder långivere.

Adgang til dine oplysninger

Ifølge den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

 

Retten til indsigt


Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

 

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til shop@pricestar.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

Berigtigelse

 

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

Begrænsning til opbevaring

 

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  
 

Ret til indsigelse

 

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af dit samtykke og/eller vores legitime interesser. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du desuden slette dine cookies i din browser.

 

Tilbagekaldelse af samtykke

 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, f.eks. til fremsendelse af nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, skal du kontakte os skriftligt på shop@pricestar.dk.

 

Sletning

 

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

Oplysninger indsamlet om din brug af pricestar.dk, slettes efter reglerne i Pricestar’s Cookiepolitik. De cookies, som Pricestar selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjepartscookies har varierende udløbsfrister. De enkelte udløbsfrister er oplistet i Pricestar’s Cookiepolitik, hvor du også kan læse mere om, hvordan du selv kan slette dine cookies, når du ønsker det.

 

Oplysninger indsamlet i forbindelse med dine køb og henvendelser til Pricestar i forbindelse hermed, vil som udgangspunkt blive slettet lidt over 2 år efter dit køb, når retten til at reklamere over varen er udløbet. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Oplysning om returnering af varer gemmes i op til 5 år i henhold til fakturakrav og regnskabslovgivningen.

 

Ønsker du at klage

 

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
 
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne. Disse medarbejdere er instrueret i, hvorledes persondata behandles forsvarligt.

Revidering af privatlivspolitikken 

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted, www.pricestar.dk 

 

Dette er version 2 af Pricestar’s Persondatapolitik opdateret 19. marts 2021

Information om brug af cookies på www.pricestar.dk

Ved at benytte denne hjemmeside, www.pricestar.dk , accepterer du, at vi bruger cookies.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

 

Pricestar ApS

Åsvej 3

2680 Solrød Strand

CVR.: 39939010

E-mail: shop@pricestar.dk


Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind, og hvilket sprog og valuta du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at målerette vores annoncørers annoncer og salgsoptimere hjemmesiden.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

 

  • Facebook Pixel og Analytics
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Cookiesaver
  • HelloRetail
  • Mailchimp
  • SendinBlue


Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

 

  • bid cookie bruges til at identificerede de enkelte varer i indkøbskurven
  • uid bruges til at identificere brugeren der er i færd med at købe varerne
  • ASP_NET_SessionID og ASPXFORMSAUTH er 3.part cookies relateret til den web teknologi der anvendes
  • coupon bruges til at identificere rabat kupon som brugeren angiver
  • order-same-addresses fastholder om brugeren har valgt ens leverings- og faktureringsaddresse
  • order-show-maillist fastholder brugerens valg i relation til nyhedsbreve
  • aid og pid er cookies der anvendes i forbindelse med affiliate partners
  • footerCookie Husker om footeren er "oppe" eller "nede"
  • catViewStatus Husker hvilken visning, der er valgt på kategorisiderne (liste- eller gittervisning)

 

Præference- cookies
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

 

  • Videoer indlejret på siden er via YouTube. YouTube bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video, der vises, og hvor meget af filmen du har set. YouTube-cookies er såkaldte Flash cookies.
  • domain cookie fastholder det valgte domæne der skal redirigeres til
  • last-step fastholder forrige trin i indkøbskurven
  • qsf… fastholder quick search filter.
  • autologin bruges hvis brugeren har valgt automatisk login
  • email fasholder indtastet email adresse fra login side.


Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

 

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • entry registrer dato og tidspunkt for adgang
  • rating angiver om man har vurderet et produkt


Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

  •  Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

 

Marketing – målrettet annoncering
Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på Internettet, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete
Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

 

Sådan fjerner du dit samtykke til Cookies på denne side:

 

 

Her kan du læse detaljer om cookies på denne side:

 


Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Spørgsmål og klagevejledning

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på  e-mail shop@pricestar.dk.