Ovnfaste sæt

Ovnfaste sæt - Ildfaste fade & skåle - servering direkte fra ovn til bord . Masser af retter egner sig perfekt til tilberedning i et ovnfast fad. Det er dejlig praktisk at kunne sætte fadet med den dampende varme ret ind på spisebordet. Hos Pricestar finder du superskarpe tilbud på tærtefade, ovnfaste fadsæt og skåle, lasagnefade, stegesøer og ramekinsæt. Mærkevarer fra luksusbrands sælges her til humane priser. Franske Le Creuset er verdenskendt for deres køkkenudstyr i højeste kvalitet - men også for priser i den høje ende. Her hos Pricestar bliver luksus pludselig tilgængelig. Vi præsenterer et stort udvalg af tærtefade og -forme fra Aida, Eva Trio & Rosendahl. Ildfast køkkenudstyr er lige sagen. Bestil online - og glæd dig over vores bemærkelsesværdige rabatter.

preload spinner

Ovnfaste sæt - til hverdag og fest

Ovnfaste sæt - et ovnfast fad er et fantastisk køkkentilbehør. Til en hurtig gang aftensmad på en hverdagsaften er det nemt at bakse noget sammen i et ildfast fad, og samtidig kan det ovnfaste fad bruges, hvis du skal lave spændende retter til middagsgæsterne lørdag aften.

Vi har et stort udvalg af ovnfaste sæt. De ovnfaste fade kan selvfølgelig gå i ovnen, men også bruges som flotte og dekorative serveringsfade.

Når du bestiller dit nye ovnfaste sæt her i webshoppen, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet de bedste ovnfaste fade fra kendte producenter som bl.a. Eva Trio, Pyrex, Rosendahl og Aida. Fadene fås i mange forskellige størrelser.

Ildfaste fade - lasagne, tærter og stege

De ovnfaste sæt er funktionelle og repræsenterer samtidig det bedste inden for moderne design

Et ovnfast sæt inspirerer til servering af en lang række retter. Det er oplagt at lave lasagne, tærter eller ovnstegte stege i et ovnfast fad, men fadene kan bestemt også bruges til at bage kager i. Desuden er de dekorative fade oplagte som serveringsfade, hvor du bl.a. kan anrette flotte salater.

Pyrex ovnfaste fade - verdens bedste

Udvalget af ovnfaste sæt omfatter naturligvis også ramekiner, som er det helt rigtige udstyr, hvis du påtænker at tilberede crème brûlée, smeltet chokoladekage, Moi Moi, osteretter, is, soufflé eller måske anrette tilbehør til hovedretter.

Ovnfaste sæt fås både i glas og porcelæn. Pyrex er verdenskendt for deres ovnfaste fade og svigter da heller ikke her. Tjek deres fadsæt med to fade i klart glas. Pyrex´´kvalitet af ovnfast glas er aldrig blevet overgået af andre producenter af ovnfaste glasfade.

Et Pyrex glasfad tåler temperaturer op til 300 grader og kan desuden gå i både mikroovnen og i fryseren ned til minus 40 grader.

Bestil ildfast køkkenudstyr allerede i dag.