Jamie Oliver

Jamie Oliver - er verdens måske mest kendte TV-kok. I en række programmer har han vist, hvordan man laver sunde og varierede retter. Men Jamie Oliver står også bag flere populære og anerkendte serier af gryder, pander og øvrigt køkkentilbehør. Jamie Oliver tager udgangspunkt i sine egne præferener og erfaringer fra hans arbejde i køkkenet. Han lægger stor vægt på, at udstyret skal have høj kvalitet og optimal funktionalitet. Køkkenudstyr, der bærer Jamie Olivers navn, er holdbart med en lang levetid. Her hos Pricestar finder du et bredt udvalg af Jamie Olivers produkter - bl.a. lækre stålgryder og de kendte Jamie Oliver pander, der er udviklet i samarbejde med Tefal.

preload spinner

Jamie Oliver - formidler af god kogekunst og sund madlavning

Jamie Oliver - alle kender den britiske TV-kok, der på sin egen drengede facon formidler god kogekunst og sund madlavning i sine populære madprogrammer. Jamie Oliver har en jordnær tilgang til madlavning, og denne holdning har han overført i sin tilgang til køkkenudstyr. Han har designet sin egen linje af funktionelle og enkle køkkenprodukter, som bidrager til ukompliceret madlavning.

Jamie Oliver er født i 1975. Hans tilgængelige køkken med hurtige, velsmagende retter har han præsenteret i et stort antal TV-shows, og desuden har han åvnet et stort antal restauranter over hele verden. Han blev udlært i London, og efter endt læretid blev han ansat i Antonio Carluccios Neal Street restaurant, hvor han i starten stod for fremstilling af kager. Senere fik han arbejde som souschef på River Café, hvor han blev "opdaget" af BBC, der i 1999 lancerede hans første TV-show, The Naked Chef.

Jamie Oliver kogebøger - fra hverdagsmad til gourmetretter

Kort efter udgav Jamie Oliver, der i parentes bemærket er svært ordblind, sin første kogebog. Denne bog blev nr. 1 bestseller i England. Af andre TV-udsendelser, som Jamie har optrådt i, kan nævnes dokumentarfilmen Jamie´s Kitchen, som udløste en invitation fra premierminister Tony Blair til at besøge 10 Downing Street. I alt har Jamie Oliver udgivet mere end 20 bøger om madlavning.

I juni 2003 blev Jamie Oliver medlem af Member of the Order of the British Empire. Han har desuden modtaget et væld af andre priser og anerkendelser.

i 2005 startede Jamie Oliver en kampagne, Feed Me Better, der fokuserede på at introducere sundere mad til skolebørn og i den forbindelse bandlyse junk food. Kampagnen blev bakket op af den britiske regering, og Jamie Oliver blev ved en afstemning i Channel 4 News kåret som den mest inspirerende politiske figur i 2005.

Jamie Olivers samarbejde med Tefal

Med Jamie Olivers signatur på dit nye køkkenudstyr er du sikker på, at produkterne vil kunne hjælpe dig optimalt i køkkenet. Jamie Olivers grundtanke er, at selv dagligdags retter med nogle få kunstgreb kan forvandles til gourmetmad.

Jamie Oliver har slået sig sammen med firmaet Tefal, som er kendt for deres kvalitetsstegepander. Produkterne sælges under navnet Jamie Oliver Tefal. Stegepanderne kendes på den rødte midte, der giver et overblik over, hvornår panden har opnået den rette temperatur.