Knivsæt

Knivsæt - besparelsen er til at tage og føle på, hvis du vælger at købe flere knive samlet i et knivsæt her hos pricestar.dk. Læg mærke til, at du kan spare helt op til 50 % i forhold til listeprisen på enkeltknivene i sættene. Oven i besparelsen kan du glæde dig over at eje et ensartet sæt knive. Det øger den samlede æstetiske nydelse omkring køkkenarbejdet. Bl.a. har Global Knive spændende tilbud på knivsæt med knive, der vil ruste dig godt til en række forskellige køkkenopgaver. Japanerne er kendt for deres ekstremt høje kvalitet af køkkenknive. Dette ry lever Global til fulde op til. Er du til fest og farver, skulle du tage at tjekke det festlige knivsæt fra Conzept. Her er der ikke sparet på festlighederne, men så sandelig heller ikke på kvaliteten. Foruden de fem solide knive medfølger også en grøntsagsskræller.

preload spinner

Knivsæt - en god start på din nye knivsamling

Knivsæt - i ethvert velassorteret køkken bør der findes et varieret udvalg af køkkenknive. En køkkenkniv er ikke bare en køkkenkniv. Forskellige opgaver i køkkenet kræver forskellige former for knive, der hver især passer til de udfordringer, tilberedningen af forskellige retter stiller.

Du har med andre ord brug for en god knivsamling, og en god ide kunne være at starte op med et knivsæt. Selvfølgelig i høj kvalitet, da du ønsker, at dine knive skal kunne holde i rigtig mange år.

Køb knivsæt for bedre brugervenlighed og universel køkkenindretning

Et knivsæt har den fordel, at du får en ensartethed i køkkenet. Dels betyder det noget for brugervenligheden og din fortrolighed med de knive, du anvender, og desuden bidrager knive i samme design til at give et godt helhedsindtryk i køkkenet.

Der er stor forskel på, hvordan en kniv føles i en arbejdssituation. Kniven skal føles behagelig at bruge, og den skal hverken være for tung eller for let. Her i shoppen finder du knivsæt fra verdenskendte brands som først og fremmest Global og Bodum.

Kokkeknive - universalknive - grøntsagsknive

Global knive kendes af alle og er højt værdsat af både professionelle kokke og private brugere. Se det store udvalg af kokkeknive, universalknive og brødknive. Global har sammensat en række spændende knivsæt, som dækker et bredt behov.

Når det gælder knive, er det ikke altid nødvendigvis en gyldig sandhed, at jo flere knive du har, desto bedre. Hemmeligheden er at finde de helt rigtige knive.

Men som udgangspunkt bør et godt knivsæt som minimum bestå af en kokkekniv og en grøntsagskniv. Disse to typer knive vil dui altid have brug for. Er passionen for madlavning større, har vi naturligvis også knivsæt, der opfylder disse behov. De fleste Global knivsæt indeholder tre knive.

Global knivsæt - det ypperste inden for japansk knivkvalitet

Et eksempel på et godt knivsæt fra Global er sættet med G-51115 GS-5 + GS-11 + GSF-15. Her får du tre populære knive fra Globals omfattende program, nemlig en orientalsk grøntsagskniv på 14 cm, en universalkniv på 15 cm samt den lille, handy urtekniv på 8 cm.

Alle Global knive er fremstillet i det bedst tænkelige stål og præsenterer det ypperste inden for japansk knivkvalitet.

Når du køber et samlet knivsæt, sparer du naturligvis også mange penge i forhold til at købe knivene enkeltvis. Det er muligt at spare helt op til 50 % i forhold til normalprisen på Globalknive. Også værd at tage med i betragtning. Tjek det store udvalg af Global knivsæt og find dine favoritter. Bestil allerede i dag.