To-Go

To-Go

preload spinner

To Go - Travel Mugs - Coffee on the go

To Go - en rigtig god og velsmagende kop kaffe er ofte det, du trænger allermest til, når du er på farten. Og ja, det er samtidig irriterende nok også samtidig det, der er sværest at finde.

Er du træt af at skulle være henvist til alt for dyr take away coffee i en elendig kvalitet? Så er løsningen selvfølgelig at brygge kaffen hjemmefra og tage den med dig. Er du enig? Så har du brug for en To Go Travel Mug!

Varm kaffe, te og kakao - når behovet er størst

Varm kaffe eller te lige ved hånden, når behovet er størst. Det har du, når du investerer i en To Go kop. F.eks. de trendy termokopper, som virkelig lever op til kravet om, at de skal kunne medbringes overalt. Termokopperne har en solid dobbelt termovæg, som holder kaffe, te og kakao dampende varm i meget lang tid.

Naturligvis har kopperne en praktisk bærestrop og desuden en smart tud med klikfunktion, som kan betjenes med én hånd.

To Go - the Bodum way

I vanlig Bodum-stil har det højprofilerede brand gjort virkelig meget ud af designet for deres Bodum Travel Mug, der er det tætteste, man kommer på en perfekt To Go kop. Rejsekruset fra Bodum er udstyret med et spildfrit låg, som med garanti lukker totalt tæt, når åbningen er lukket. Ved at dreje på skruen i låget kan du præcist regulere, hvor meget væske, der slipper ud.

Bodum Travel Mug To Go er fremstillet i plast, gummi og silikone. Kruset rummer 0.45 l og tåler både varme og kolde drikke.

Der er masser af spotbillige Travel Mugs derude på markedet. Men vores gode råd er at vælge en To Go kop fra en anerkendt producent. Det kan ikke betale sig at spare nogle få kroner for så at få en termokop i en "kvalitet", der kun kan holde din drik varm i ganske kort tid.

Hvis der er noget, du ikke ønsker på en kold vinterdag, er det kold kaffe .....!