Pander

Pander - Stegepander fås her hos Pricestar i flere forskellige varianter. En pande er nemlig ikke bare en pande. Forskellige stegeopgaver kræver forskellige pander. Her i shoppen finder du præcist den stegepande, du har brug for, og som passer til din komfurtype. Selvfølgelig har vi et stort udvalg af konventionelle stegepander - tjek bl.a. panderne i helstøbt aluminium, evt. belagt med keramisk titanium. Vi fremhæver også vores rustfri stålpander med slip let belægning. Og er du til asiatisk kogekunst, har ve de mest fantastiske wokpander/-gryder - wokmad er et stort hit herhjemme. Endvidere finder du en række specialpander til fremstilling af f.eks. pandekager, blinis og æbleskiver.

preload spinner

Pander - Grillpander - Æbleskivepander - Blinispander - Wokpander

Pander - en absolut forudsætning for at kunne fremtrylle velsmagende mad i eget køkken er naturligvis en stegepande i god kvalitet. Når talen falder på stegning, lægger de fleste vægt på, at maden får den helt perfekte stegeskorpe. Det kræver en stegepande af en vis kaliber.

Her i kategorien ser du vores udvalg af stegepander - nøje selekteret med fokus på funktionalitet, brugsværdi og rengørigsvenlighed. Desuden præsenterer vi en række specialpander, bl.a blinispander, æbleskivepander, wokpander og grillpander.

Pander med non-stick belægning

En ting, der irriterer rigtig meget, er, hvis maden brænder på. Bøffer der sætter sig fast i panden, pandekager, der skal skrabes af med en paletkniv, kan virkelig ødelægge dit gode humør. Derfor bør du gå efter en pande med non-stick belægning.

Ud over at maden slipper lettere betyder en slip-let belægning også, at du kan nøjes med at bruge mindre fedtstof

PTFE-belægning vs keramisk belægning

Vigtigt er også, at varmen fordeles jævnt på panden, så maden bliver jævnt tilberedt.

Flere pander har belægning med keramisk titanium, bl.a. CTX stegepanden fra Scanpan. Pander med keramisk belægning giver en mere sprød effekt og er mere hårdfør, hvis du eksempelvis bruger piskeris på panden.

Til gengæld er nonstickeffekten knap så god som på stegepander med PTFE-belægninger, og det anbefales, at du steger med fedtstof på en stegepande med keramisk belægning.

Husk at passe godt på din nye pande. Undgå spidse og skarpe redskaber og vask panden grundigt efter brug. Vi anbefaler vask i hånden, da visse maskinopvaskemidler indeholder slibende eller polerende partikler, der kan skade belægningen.

Valg af stegepande - et spørgsmål om temperament og design

Det er også vigtigt at undgå for store temperaturudsving for dn stegepande. Således bør du ikke hælde koldt vand på en varm pande. Belægningen kan tage skade, og stegepanden kan blive ujævn.

Valg af stegepande er i høj grad et spørgsmål om temperament. Se selvfølgelig efter pandens stegeegenskaber, men vigtigt er også at pandens design matcher det øvrige udstyr i dit køkken. Køkkenet i det moderne hjem er et vigtigt samlingssted, og alle elementer i køkkenet skal helst bidrage til den samlede æstetiske oplevelse. Vælg derfor dit køkkeudstyr med omhu.