Blendere

Blendere - En blender er i vores optik svær at undvære i dit køkken. Blenderen er et fantastisk hjælperedskab. Med en god og kraftig blender fra Pricestar får du pludselig et væld af muligheder i forbindelse med madlavningen. Når du skal bage, røre, piske og mikse, er blendere & håndmixere ganske enkelt den perfekte løsning. Smoothies er gået rent ind hos danskerne. Vil du også være med? Så får du brug for en kraftig blender, så du selv på få øjeblikke kan fremtrylle dine egne velsmagende frugtdrikke. Milkshakes tilberedes også i en blender. Leverandørerne af blenderne her hos Pricestar.dk er velkendte brands - Bodum, Bosch, OBH og Philips. Navne, som borger for kvalitet og holdbarhed. Tjek udvalget af stavblendere og semiprofessionelle bordmixere i rustfrit stål. De større blendere klarer fint knusning af isterninger. Bemærk de lave priser  her i shoppen. Hos Pricestar har vi et anstrengt forhold til vejledende udsalgspriser - vi mener, at det som regel kan gøres en del billigere. Så det gør vi så. Til din fordel!

preload spinner

Blendere - sunde retter, smoothies og knust is i en fart

Sundhedsbølgen er over os - og med den også ønsket om at kunne lave hurtige og sunde retter og smoothies. I den sammehæng er en blender det helt rigtige køkkenredskab og vel nærmest uundværligt i et moderne køkken.

En blender er ganske enkelt perfekt, når du eksempelvis  skal mose eller purere grøntsager, lave smoothies, behandle råvarer til en lækker suppe eller måske glæde ungerne og dig selv med en fristende milshake.

Blendere & Mixere - rører, pisker og mikser

Uanset om du skal røre, piske, mikse eller bage er en blender eller en håndmikser lige det, du har brug for. Hvis du ønsker at være med på trenden og lave dine egne smoothies, vil en blender kunne hjælpe dig til den nemme løsning. Glæd dig til dine helt egne velsmagende frugt- og grøntsagsjuices.

Her i kategorien finder du de bedste blendere fra de mest kendte brands som Bodum, Bosch, OBH og Philips. Med disse producenter bag ved du, at du får et redskab af høj kvalitet og lang levetid.

Stavblendere og kraftfulde bordmixere

En stavblender er perfekt til de hurtige opgaver i køkket. Nem at bruge og nem at rengøre. Fylder ikke meget, hverken på køkkenbordet eller i køkkenskuffen. Til de lidt større opgaver anbefaler vi de semiprofessionelle bordmixere fremstillet i gedigent rustfrit stål. De større miksere er udstyret med en kraftig motor, som også uden besvær kan klare at kunse isteringer.

Et eksempel på en større mikser er Pro Mix Blenderen fra OBH, hvis motor yder hele 1000 W. Denne powermaskine har 3 forudindstillede programmer til knusning af isterninger, smoothies og interval. Hastighedsindstillingen er trinløs, og du kan bruge blenderen til både kolde og varme væsker. Knive og kande tåler maskinopvask.

Går du efter det ultimative, skulle du måske tjekke Philips New Avance Blender, der har en motor på utrolige 1400 W. Den store motorkraft betyder, at langt flere vitaminer frigøres fra frugt og grøntsager, ligesom du når en langt bedre blending. Forsynet med LED-display og automatisk slukningsfunktion. Kanden er fremstillet i tritan, der ligner og føles som glas, men som næsten er umuligt at slå i stykker, og som vejer meget mindre.