Oral-B

Oral-B - I mere end to genrationer har det amerikanske firma været garant for enestående tandpleje og mundhygiejne. Med andre ord er Oral-B svære at komme uden om, hvis du tager dine tænder seriøst. Både slutforbrugere og professionelle tandlæger er enige om, at Oral-B eltandbørster er i en klasse for sig. Oral-B producerer selvfølgelig også manuelle tandbørster, men her hos Pricestar har vi valgt at koncentrere os om de elektriske tandbørster til både børn og voksne. Bemærk de store besparelser i forhold til normalprisen på disse kvalitetstandbørster. Bestil din nye eltandbørste i dag. Vi har naturligvis også løse børster til Oral-B eltandbørster.

 

preload spinner

Oral- B - eltandbørster, børstehoveder, manuelle tandbørster

Oral-B - er i selskab med en række særdeles velkendte verdensbrands, bl.a. Gillette barberskrabere og barberskum, vaskemidlet Ariel, Pringles snacks,  Head& 6 Shoulders, Pampers bleer og Duracell batterier. Alle brands inkl. Oral-B er nemlig ejet af den verdensomspændende virksomhed Procter & Gamble, som  omsætter for næsten 100 mia. usd. om året.

Oral-B er markedsledende, når det gælder eltandbørster, udskiftelige børstehoveder, manuelle tandbørster, børnetandbørster, tandpasta & mundskyl samt tandtråd. Med andre ord - med Oral-B´s produkter på toilethylderne er du godt rustet til at udføre en fornuftig, forebyggende tandpleje.

Oral- B - forebygger en række tandlidelser

Produkterne fra Oral-B kan forebygge en række tandlidelser som f.eks. huller i tænderne, tandsten, plak og tandkødsproblemer. I sortimentet finder du også blegemidler til tænder, midler mod dårlig ånde, midler til beskyttelse af emaljen samt midler til fjernelse af misfarvninger.

En af de nyeste lanceringer fra Oral-B er Genius, der betegnes som en intelligent tandbørste, der giver den bedste rengøring af tænderne.

Den elektriske tandbørste kommer med såkaldt positionssporingsteknologi, hvilket sikrer 100 % børstedækning. Børsten hjælper dig automatisk med at børste dine tænder på den måde, din tandlæge anbefaler.

Oral- B - god tandhygiejne for dine børn

Det unikke runde Oral-B-hoved fjerner op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Samtidig sikrer trykkontrolteknologien, at dit sarte tandkød beskyttes. Tandbørsten advarer dig sågar, hvis du børster for hårdt. Oral-B er det tandbørstemærke, som anbefales af flest tandlæger i verden.

Det er selvfølgelig vigtigt, at dine børn fra starten får indarbejdet gode tandhygiejnevaner. Det går lidt lettere, når tandbørsten er forsynet med figurer fra Disneys Frost. Oral-B har genopladelige tandbørster til børn.

Tandbørsterne har ekstra bløde børstehår og er kompatible med Disneys MagicTimer app fra Oral B. Hvis du downloader appen, kan du nemmere hjælpe dine børn med at børste tænderne korrekt.

​​​​​​​