Støvsugere

Støvsugere - læg mærke til det elegante og kompakte design for støvsugerne her hos Pricestar. Du ønsker naturligvis en støvsuger, som er nem at betjene og manøvrere, enten i hjemmet eller på kontoret, når rengøringen helst skal overstås så smertefrit som muligt. Vi er sikker på, at du vil synes om vores støvsugerprogram. Størrelsen på støvsugerne må du ikke lade dig snyde af. Sugekraften er imponerende, og vi garanterer, at du nemt kommer i bund med din støvsugning, når du vælger en støvsuger her i shoppen. Vi præsenterer kendte producenter som bl.a. Bosch og Nilfisk, der står for kvalitet, man kan stole på. Brugeren er som altid i centrum. Her handler det om effektiv filtrering, ordentlig rengøring og ikke mindst nem betjening. Tjek udvalget og bestil din nye støvsuger i dag.

preload spinner

Støvsugere - find din egen rutine for støvsugning

Der er forskellige måder at tilgå støvsugningen på. En ting er sikker. Støvsugning er en helt nødvendig del af rengøringsprocessen i hjemmet og på kontoret.
 

De fleste har den rutine, at de støvsuger hele hjemmet én gang om ugen, og til det formål kan anbefales de traditionelle støvsugere med ledning. Denne type støvsuger er perfekt til den ugentlige støvsugning, da rengøringseffekten er høj. Støvsugerne er karakteriseret ved et kraftigt sug og effektive mundstykker.

Støvsugere med og uden ledning

Andre holder hjemmet rent ved at støvsuge efter behov - med andre ord at støvsuge, når og hvor det er nødvendigt. Her foretrækker mange en støvsuger uden ledning, da disse støvsugere er mere kompakte og således designet til altid at være lige ved hånden. Designet er samtidig i top, så støvsugeren kan tåle at stå fremme i stedet for at skulle gemmes væk i et skab.
 

Rent hygiejnemæssigt er der ikke den store forskel på de to måder at støvsuge på. Den ene måde er ikke bedre end den anden, og du skal naturligvis vælge den måde, der passer bedst til din hverdag og dit temperament.
 

Støvsugere afgiver støj. Men heldigvis er det i dag muligt at købe meget støjsvage støvsugere, så du kan støvsuge uden at skulle forstyrre andre personer i hjemmet. Du vil samtidig kunne høre musk eller tale i telefon, mens du støvsuger.

Støvsugere - vælg det rigtige mundstykke

Det er naturligvis vigtigt at vælge det rigtige mundstykke til forskellige støvsugeopgaver. Til tæpper kan motoriserede mundstykker med roterende børster anbefales. Denne type mundstykker ryster tæppets overflade, så snavs og støv løsnes. Til trægulve og flisegulve findes ligeledes passende mundstykker, som er efektive og samtidig skånsomme mod gulvet, så der ikke efterlades skrabemærker.
 

Hvis du i dit hjem har både tæppebelagte gulve og hårde gulve, findes der heldigvis kombimundstykker, der fungerer på både tæpper og hårde gulve. Vælg en støvsuger med de mundstykker som tilbehør, der matcher dine gulve.