Grydelåg

Grydelåg - tjek det store udvalg af grydelåg her hos Pricestar.dk. Selvfølgelig finder du her almindelige glaslåg, bl.a. fra SCANPAN, der kan mønstre hele seks forskellige størrelser. De praktiske tallerkenlåg fra Eva Trio er et sandt hit. Lågene åbner mulighed for at stable dine gryder oven på hinanden. Og så kan du holde retter lune ved at stille dem oven på låget over en varm gryde. Huskede vi at nævne, at Eva Trio lågene også passer til seriens porcelæns- og glasenheder?. Vi fremhæver også gerne de smarte hældelåg, som fås i flere størrelser. Hældelågene supplerer dine Eva Trio gryder perfekt - de er forsynet med praktisk si samt en sililkonedug, der slipper låget, når du f.eks. hælder vand fra din færdigkogte pasta.

preload spinner

Grydelåg - Scanpan, Eva Trio, Tefal

Grydelåg - låg i alle størrelser til dine gryder fra Scanpan, Eva Trio, Tefal og flere andre kendte brands. Måske fulgte der ikke låg med din gryde, da du købte den. Eller måske har det gamle glaslåg været en tur på gulvet ... Ikke noget problem. Du finder altid et nyt grydelåg til dine gryder her i shoppen.

Vi har naturligvis helt almindelige grydelåg i alle tænkelige størrelser. Men du kan også få grydelåg med indbyggede specialfunktioner. Som f.eks. hældelåget fra Eva Trio. Dansk design i topklasse. Låget har en integreret si, som igen er dækket af en silikonedug.

Grydelåg - hældelåg fra Eva Trio

Tilsammen gør dugen og låget det langt nemmere f.eks. at hælde vandet fra kartofler, kogte grøntsager og dampende varm pasta.

Bemærk at silikonen automatisk løsner sig fra låget, når du hælder vandet fra. Herefter kan vandet løbe ud gennem sien i låget. Det er smart fundet på! Hældelåget fra Eva Trio tåler maskinopvask. Design ved C. Jensen og H. Holbæk.

Grydelåg - stabelbare tallerkenlåg & stænkelåg

Tallerkenlåg fra Eva Trio er en anden innovativ kreation. Lågene passer naturligvis til de respektive gryder. Men derudover er det muligt at stable flere gryder oven på hverandre, og du kan holde forskellige ting varme ved at stille dem på låget over en gryde med mad eller kogende vand. Endvidere kan lågene anvendes til at lægge oven på porcelæns- og glasenheder.

Du kan også bestille låg til din stegepande. Du kender sikkert problemet med sprøjtende fedt fra panden, når du steger. Et stænklåg til pander eliminerer risikoen for brændemærker på arme og i ansigtet.

Ønsker du vejledning i forhold til at vælge det rigtige grydelåg til dine gryder, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med råd og dåd.