Bitz

Christian Bitz er kendt som en respekteret og anerkendt sundhedsrealist - bl.a. fra TV-programmer, foredrag og livstilsblogs. Sideløbende hermed har han skabt sit eget brand bestående af køkkengrej og udstyr til hjemmet i høj kvalitet. Her hos Pricestar præsenterer vi et bredt udvalg af Christian Bitz danskproducerede designerprodukter. Kollektionen består af bl.a. bestik, skåle, glas og service - ofte fremstillet i rå materialer såsom eksempelvis stentøj, der er anvendt til produktionen af tallerkener og skåle. Christian Bitz udvider løbende sortimentet med produkter og udstyr til både køkken og stue. Følg derfor med her i kategorien for opdatering af nye spændende tiltag.

preload spinner

Brandet Christian Bitz

Bag brandet Bitz står Christian Bitz. Han er uddannet cand.scient i human ernæring og har som overordnet mål at gøre den danske befolkning sundere. Hans filosofi er, at sundhed bør baseres på solid videnskab og føles fantastisk for den enkelte.

Med denne kongstanke er det lykkedes for ham at trække sundhedsbølgen i en realistisk retning. Han har bevist, at det rent faktisk er muligt at starte et sundere liv. Vejen skal være sjov, og forandringen til det sundere liv skal drives af lyst.

Eksklusivt køkkentilbehør

CUd over at være kendt fra TV, foredrag og blogs har Christian Bitz udviklet en serie af produkter inden for køkkentilbehør. Han har taget udgangspunkt i den viden, han har samlet som forsker. 

I udviklingen af produkterne har han udnyttet forskellige materialers strukturer og farver. Samtidig er produkterne designet på en måde, så det er nemmere at holde styr på portionernes størrelse.

Alt til borddækningen

Til borddækningen finder du salt- og peberkværne, hvor funktion og design går op i en højere enhed. Flotte er også mælkekander, skåle, tekander, tallerkener, serveringsfade, krus og meget mere.

Produkterne fra Bitz egner sig til både hverdag og fest. En ting er sikker - de vil alle tilføre stil og elegance til dit hjem