Gafler

Gafler - til den daglige borddækning samt til festlige lejligheder har du naturligvis brug for konventionelle bordgafler. Pricestar har disse gafler i stort udvalg. Du finder med garanti et bestikdesign, der falder i din smag. Vi har også gafler til specielle formål. Vi tænker her bl.a. på hummergafler, grillgafler, pålægsgafler til pålægsservering, kagegafler til det store kagebord samt de måske mindre kendte majsgafler. Her viser vi dig din nye spisegaffel. Vælg den klassiske bordgaffel fra Anna i rustfrit stål. En kniv, der kan gå direkte i opvaskemaskinen. Vi fremhæver også gerne de elegante spisegafler fra Aida Groovy serien. Med gafler fra Pricestar bliver borddækningen endnu flottere.

preload spinner

Gafler - æstetisk borddækning med funktionelle bordgafler

Gafler - for at opnå den perfekte æstetiske borddækning har du naturligvis også brug for smukke og funktionelle gafler. En gaffel indgår som en del af det klassiske bestiksæt, vi bruger til opdækning i Danmark.

Anna bordgaffel er en del af et flot bestiksæt til hverdagsbrug. Gaflen og de øvrige bestikdele kommer i et enkelt flot design og er fremstillet i rustfrit stål. Anna-serien er ikke mindst velegnet til institutioner, hospitaler, storkøkkener, kantiner og andre steder, hvor der skal bruges store mængder bestik til en rimelig pris.

En anden traditionel gaffel finder du i Aida Groovy serien. Groovy bestik er kendetegnet ved sit eksklusive design med en helt egen kant, hvor de horisontale linjer følger bestikdelenes skæft. Læg mærke til, at Groovy bestik er bredt i udformningen. Alle dele i Groovy-serien er fremstillet i blankt, rustfrit stål. Vi anbefaler også denne gaffel til brug i firmakantiner og institutioner. Knive, gafler og skeer ligger godt i hånden og har en behagelig tyngde. Aida Groovy tåler maskinopvask.

Specialgafler til hummere og bøffer

Hvis hummeren skal nydes på den helt rigtige måde, får du brug for en ægte hummergaffel. Den finder du her i shoppen. Gaflen, der også fint kan anvendes til andre former for skaldyr, er forsynet med et flot motiv.

Når bøfferne skal håndteres på grillen eller panden, vil du slet ikke kunne undvære Bodum Grillgaffel, der er en praktisk gaffel, som også kan bruges til at styre andre stegeretter. Gaflen er forsynet med praktisk ophængsøje. Det ergonomiske håndtag er i silikone, mens selve gaflen er fremstillet i rustfrit stål.

Til buffet og andre steder, hvor pålæg serveres i større mængder, er Anna pålægsgaflen særdeles praktisk. Vi sælger denne gaffel til bl.a. storkøkkener, institutioner, kantiner og hospitaler.