Vaser

Vaser - skab stemning og æstetik med dekorative vaser fra Danmarks mest anerkendte leverandører af vaser. Her er tale om brugskunst i høj kvalitet. De eksklusive vaser kan sagtens stå uden indhold og bidrage til den samlede boligindretning, men tager sig selvfølgelig også fantastisk ud med indhold i form af afskårne blomster og grene fra den danske natur. Hammershøi-serien fra Káhler er karakteriseret ved de markante riller og fås i en række skønne farver. Også de uimodståelige Omaggio vaser med de velkendte striber finder du her i webshoppen - i mange forskellige størrelser. Omaggio vaser fås også i sæt af tre.

preload spinner

Vaser - Blomstervaser - Bordvaser - Gulvvaser

Vaser - bring naturen ind i stuen. En vase med blomster eller smukke grene bringer liv og livsglæde i din bolig. En dekorativ vase finder du altid anvendelse for. Når dine gæster eller din bedre halvdel bringer dig blomster, har du brug for en elegant vase. Vaser med blomster bør også indgå i hjemmets indretning.

En vase er naturligvis vidunderlig flot, når den anvendes til sit formål. Men de eksklusive vaser, vi præsenterer her i kategorien, kan så sandelig også sagtens stå alene. Der er tale om designvaser fra kendte danske brands, som har et udtryk, der på en charmerende vis bidrager til hjemmets samlede interiør.

Ikoniske vaser fra Káhler Keramik

Káhler Keramik viser vaser, der har opnået ikonisk status inden for dansk brugskunst. Det seneste skud på stammen fra Káhler er de allerede vidt berømte Omaggio vaser, der er holdt i en enkel, tidssvarende stil, som passer til stort set alle hjem. Vaserne er designet af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft i samarbejde med Káhler.

Omaggio vaserne fås i flere forskellige størrelser og farvenuancer. Vaserne er fremstillet i fajance og er særdeles velegnet til flotte buketter eller dekorative grene. Vi foreslår, at du evt. kombinerer vaser i forskellige farver og størrelser og dermed opnår en spændende dekorativ effekt i hjemmet.

Hammershøi-serien - et spændende, charmerende design

Káhler står også bag de populære vaser i den nye Hammershøi-serie. Vaserne er såvel dekorative som funktionelle og fremstår med et diskret og samtidig charmerende design, specielt kendetegnet ved de karakteristiske riller. Vaserne er en del af en produktserie, der også indbefatter tallerkener, lysestager og krus.

Alle produkter i Hammershøi-serien er designet af Hans-Christian Bauer, der har ladet sig inspirere af den verdensberømte danske maler og keramiker Svend Hammershøi.

Lyngby Vasen i redefineret udgave

Lyngby Vasen er kendt af rigtig mange. Den elegante cylindriske porcelænsvase er for nyligt blevet redefineret med respekt for det originale design fra 1930, hvor vasen første gang så dagens lys. Vasen fås i forskellige størrelser og farver, og der kommer hele tiden nye varianter til.

Med sit enkle og stilfulde udtryk er vasen den perfekte basis for præsentation af buketter og grene. Men vasen kan naturligvis også fremstå uden indhold - alene eller i kombination med andre Lyngby Vaser. 

Lyngby Vasen fås i øvrigt også i en afrundet form med en utroligt smukt rhomeformet mønster, der blev anvendt første gang på den populære ildfaste Danild-serie fra 1961.