Personvægte

Personvægte - badevægte - kropsanalysevægte med stor præcision. Måske hører kontrol af din kropsvægt ikke lige til dine yndlingsbeskæftigelser. Men det er nu engang vigtigt at monitorere sin vægt. Også i takt med en stigende bevidsthed om kostvaner og rigtig træning er det vigtigt at holde styr på vægten, og derfor bør du absolut have en personvægt i en god kvalitet. Din nye badevægt finder du her hos Pricestar. Vi har samlet et udvalg af elegante personvægte, der ud over at udfylde deres praktiske formål er designet, så de sagtens kan stå fremme i samspil med hjemmets øvrige interiør. Både Bosch, Conzept og OBH har flotte bud på moderne badevægte. Bemærk den smarte Bosch Personvægt i slim design, der udover at vise din vægt også udregner din BMI.

preload spinner

Personvægte - få styr på din ideele kropsvægt

Personvægte - en personvægt - eller en badevægt, som den også kaldes i folkemunde - bør være fast inventar i ethvert hjem. Det er vigtigt at kunne holde øje med sin kropsvægt - både af helbredsmæssige og udseendemæssige årsager. Dit almene velbefindende hænger i høj grad sammen med din kropsvægt.

Kontrol med din vægt kan være med til at forebygge mange livsstilssygdomme og andre gener i din hverdag. Og alene det at have vægten stående på badeværelset kan være en god motivation til at følge dit helbred tættere og passe godt på det.

Badevægte med multifunktion

Ønsker du at tabe dig, er en personvægt naturligvis et must. Med en badevægt kan du ned til mindste vægtforskydelse følge med i de forhåbentlige fremgange i din kamp mod vægten.

Personvægtene registrerer vægtudsving helt ned til 100 g og er ret pålidelige. Resultatet vises som regel på et stort og let overskueligt LCD-display.

En badevægt er i bund og grund skabt til at registrere kropsvægt. Men i dag kan de fleste badevægte langt mere end det. Mange modeller kan måle BMI, muskelmasse, vandmasse og fedtprocent. På den måde vil din nye vægt kunne give dig en komplet kropsanalyse.

Forbind din badevægt med din smartphone

De nyeste modeller er sågar udstyret med trådløs Bluetooth forbindelse, så du kan forbinde din personvægt med din smartphone. På den måde kan du nemt holde styr på dine forhåbentlige fremskridt.

Et godt eksempel på en Bluetooth badevægt er Body Fat Scale fra Huawei, der har et integreret kropsanalyseværktøj. Vægten fungerer sammen med en brugervenlig app og har i øvrigt autogenkendelse for op til 10 brugere samt offline vægt- og kropsfedtdisplay. 

Når brugeren er sat op, vil vægten fremover kunne genkende den person, der træder op på vægten. Body Fat Scale opererer inden for et interval fra 2.5 til 150 kg og er fremstillet i hærdet glas.

Alle vores badevægte kommer fra anerkendte producenter som OBH, Bosch, Soehnle og Huawei. Din garanti for et kvalitetsprodukt, der holder i mange år.