Sistema Bokse & dunke

Sistema Bokse & Dunke - Her finder du den populære Twist'nSip drikkedunk, hvor du undgår mange overførte bakterier, fordi du ikke berører tuden på drikkedunken, men skruer tuden op. Tjek Trio drikkedunken, hvor toppen kan skues af, både for nem rengøring, men også, så du kan fylde isterninger i. Vi har desuden et stort udvalg i Sistema madkasser. Alt fremstillet i New Zealand

preload spinner

Sistema - BPA-fri opbevaringsbokse, madkasser, drikkedunke, kander og plastflasker

Sistema har skabt et verdensbrand på den glimrende ide at fokusere på BPA-fri opbevaringsbokse, madkasser drikkedunke, kander og plastflasker. Firmaet blev grundlagt i 1987 af Brendan Lindsay, og man må sige, at forretningsideen har slået an.

Sistemas produkter i farvestrålende plast er blevet ekstremt populære - også her i Danmark - og naturligvis har vi et stort udvalg af Sistema plastvarer i vores sortiment.

Sistema opbevaringsboksene fås i mange forskellige størrelser. De er fremstillet i kemikaliefrit plast og er transparente, så man altid kan se, hvad de indeholder.

En vigtig feature ved Sistemas bokse er, at de er forsynet med et holdbart og simpelt, patenteret klik-it-system, så du med et enkelt tag om de farvede håndtag kan åbne og lukke boksene, der er perfekte til overskuelig opbevaring af madvarer i køkkenskabe eller køleskabet.

Sistema madkasser med opddelte rum

Se de kreative madkasser i Sistema-regi. Madkasserne i plast er opdelt i rum, så du eksempelvis kan holde frugt og snacks adskilt fra dine rugbrødsmadder. Kasserne er lavet i transparent, farvet plast og er ligesom alle andre produkter fra Sistema naturligvis 100 % phthalat- og BPA-fri.

Du kan også få en speciel Sistema boks til salat - Salad to Go. Boksen holder de enkelte ingredienser adskilt, indtil du er klar til at spise salaten. Det holder madvarene maksimalt friske. Kniv og gaffel følger med salatboksen fra Sistema, der fås i tre friske farver. Det er i øvrigt muligt at tilkøbe små praktiske dressingbeholdere fra Sistema.

Infuser Bottles - bland din egen sundhedsdrik

Sistema er stærke, når det gælder drikkeflasker. Tritan Active Bottle er en plastflaske, der er fantastisk at have med til træning, da den er forsynet med et praktisk mundstykke og flip-flop åbning.

Tjek også de smarte Infuser Bottles, der er en helt ny type vandflaske, som giver mulighed for at tilføre vandet smag fra frisk frugt, som ganske enkelt placeres i den medfølgende indsats. Her har du et gilmrende alternativ til usunde læskedrikke med ALT for meget sukker. Lav dine egne hjemmelavede frugtdrikke med Sistema Infuser.