Servering

Servering - dine frembringelser i køkkenet vil tage sig ekstra godt ud, når de serveres i en æstetisk sammenhæng. Heriblandt det serveringsværktøj, du anvender. Når de enkelte serveringsdele matcher, ser det ekstra godt ud. En nem løsning er at vælge Marie Sohl Serveringssæt, der består af fem elegante dele - salatske, salatgaffel, sauceske, serveringsske og kagespade. Sådan - så er serveingsstilen ensartet. Sættet sender vi til dig i flot originalemballage fra Marie Sohl - det gør det til en oplagt gaveide. Sættet er fremstillet af 18/0 stål og har en tykkelse på 2.5 mm, hvilket garanterer en lang levetid for dit nye serveringssæt.

preload spinner

Serveringstilbehør - til elegant servering

Du gør dig naturligvis umage med, at maden i sig selv fremtræder delikat og indbydende, når du serverer den. Men lige så vigtigt er det, at de køkkenredskaber, der følger serveringen, er æstetiske at se på.

Her i kategorien finder du et stort udvalg af passende serveringstilbehør, som bør være en fast bestanddel i ethvert moderne køkken. Til elegant servering af dine salater kan vi varmt anbefale det flotte salatsæt fra Rosendahl Grand Cru serien. Det smukke serveringsbestik til salatskålen udmærker sig ved de rene linjer og den karakteristiske Grand Cru rille. Du kan naturligvis vaske sættet i opvaskemaskinen.

Nøjagtig udskæring af æg med smart æggeskærer

Hvis du inden serveringen af dine æg ønsker en helt nøjagtig udskæring, får du brug for en smart æggeskærer - f.eks. modellen fra Conzept, der nemt skærer dine æg i henholdsvis skiver eller både. Her slipper du for en masse besværligt håndarbejde.

Til servering af pålæg, salat, kød og pasta har vi et stort udvalg af specialtænger. Læg mærke til, at tængerne er forsynet med dobbelt gribeanordning, så de nemt kan betjenes med blot én hånd, og den smarte lukkeanordning betyder, at tængerne ikke fylder ret meget i køkkenskuffen, når de ikke er i brug.

Vær miljøbevidst - cool sugerør i rustfrit stål

Har du lagt mærke til de smarte sugerør i rustfrit stål. Vi kan hurtigt blive enige om, at der i forvejen er alt for meget plastik i verden. Ved at benytte sugerør i metal i stedet for engangssugerør kan du yde dit bidrag til at passe godt på miljøet. Stålsugerørene kan bruges igen og igen, og her hos Pricestar synes vi helt klart, at et flot sugerør i rustfrit stål tager sig noget bedre ud i din festlige drink end et billigt sugerør i plast.

Bodum har styr på det der med servering med stil, og de bidrager naturligvis også med eksklusivt serveringstilbehør. Se eksempelvis den flotte Fyrkat stegegaffel, som er perfekt til håndtering og servering af dejlige røde bøffer og andre stegeretter. Bemærk det praktiske ophængsøje og det ergonomiske håndtag i silikone.