Hårklippere

Hårklippere - efter at korthårsfrisurer har fået en ny renaissance, er det blevet nemt at stå for sin egen klipning, der kan klares i hjemmet - evt. ved hjælp fra din bedre halvdel eller en god ven. Ved at anskaffe en hårklipper vil du kunne spare rigtig mange penge på frisørregningen. Udgiften til køb af en ny hårtrimmer er hurtigt tjent ind igen. Slut med firsørbesøg - klipningen ordnes i private omgivelser. Pricestar.dk har fantastisk effektive og nøjagtige hårtrimmere med variabel længdeindstilling. Vælg din favoritlængde, fastlås indstillingen og gå i gang med klipningen. Du kan også anvende din hårklipper til at rette de små hår i nakken. Pricestar har både genopladelige klippere og klippere for tilslutning til lysnettet. Bemærk de lave priser - og glæd dig over de store besparelser.

preload spinner

Hårklippere - altid velplejet hår og skæg

Hårklippere - ønsker du dig et hår og skæg, som altid ser veltrimmet, pænt og velplejet ud? Så er en hårtrimmer til hjemmebrug det helt rigtige redskab for dig. Med en hårtrimmer kan du opfylde alle ønsker om forskellige frisurer, og så er den ekstra gode nyhed selvfølgelig, at du vil kunne spare rigtig mange penge på frisørbudgettet.

En hårklipper er i al sin enkelthed en maskine, der er designet til at klippe, trimme og barbere hovedhår. Trimmerne vil typisk kunne indstilles til at trimme håret i forskellige længder efter ønske. Du kan med andre ord bruge en hårtrimmer, uanset om du ønsker langt, kort eller helt kort hår.

Trim hele familien med din nye hårklipper

Også hvis børneflokken skal have trimmet håret jævnligt, vil en investering i en håtrimmer hurtigt tjene sig selv hjem igen. 

Gå efter en hårtrimmer med et batteri, der sikrer lang brugstid. Se også på håttrimmerens motorkraft - især hvis du har kraftigt eller langt hår.

Du kan i dag få hårtrimmere med selvslibende titaniumbelagte blade. Så behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse af bladene. Selvfølgelig er disse modeller også noget dyrere, men på den lange bane kan det godt betale sig. De holder i mange år og er i øvrigt nemme at rengøre.

Hårklippere med forskellige længdeindstillinger

En fordel er det også at anskaffe en hårtrimmer med forskellige længdeindstillinger. Jo flere indstillinger, desto større fleksibilitet, og jo flere frisureønsker fra familiens medlemmer vil du kunne opfylde.

 

Ikke alle håtrimmere er velegnet til skægtriming. Det bør du også være opmærksom på i dit valg af ny hårtrimmer.
 

Et godt bud på en god hårtrimmer er Philips Hårtrimmer m/ Titaniumskær. Her får du et komplet  hårklippersæt med saks og kam, og du kan spare rigtig mange penge på din frisørregning.

Hårklipperen har ultraskarpt skær fremstillet af titanium, der er langt hårdere end rustfrit stål. Det giver maksimal holdbarhed samt stor præcision i klipningen. Philips Hårklipper kommer med praktisk opbevaringstaske.