Sengesæt

Sengesæt -  hvis du prioriterer en god og uforstyrret nattesøvn, er kvaliteten af dit sengetøj bestemt noget, du bør interessere dig for. Er sengetøjet blødt og lækkert, sover du meget bedre, og der er nu ikke noget som en uforstyrret nattesøvn. Det er bestemt også skønt med en hyggestund med morgenmad på sengen i dejligt luksussengetøj. Det sætter prikken over i´et. Sengetøjet er naturligvis også med til at fastlægge stilen for indretningen i soveværelset. JUNA sengetøj er det brand, vi hos Pricestar har valgt at fokusere på. Sengetøjet er fremstillet i 100 % blødt bomuldssatin. Følelsesn af dette sengesæt er ubeskrivelig rar. Store besparelser på onlinebestilling af nyt sengesæt.

preload spinner

Sengesæt - Sengetøj - gå efter kvaliteten

Sengesæt - sengetøj er på tilbud rigtigt mange steder. Og det kan være fristende at falde for de billige tilbud, som du ofte finder på udsalg. Mange gange er sengesæt også nedsat i supermarkeder, indkøbskæder og indkøbscentre. Men der er gode grunde til lige at stoppe op og tænke en ekstra gang.

Husk først og fremmest, at du skal sove i dit nye sengetøj 1/3 af døgnets timer. Derfor kan det godt betale sig at gå efter et kvaltietsprodukt og måske ofre en anelse mere, end hvad de allerbilligste sengesæt koster. Tjek kvaliteten og få det rigtige produkt fra start.

Hos Pricestar har vi valgt at fokusere på sengesæt fra Juna, de er et rent dansk brand, som præsenterer elegante og eksklusive boligtekstiler. Juna blev grundlagt i Odense i 1972 af Niels Junager og har haft stor succes med at satse på, at forbrugerne efterspørger kvalitet, også når det gælder sengetøj.

Sengesæt i hotelkvalitet

Spiga sengetøjsserien fra Juna er i samme høje kvalitet, som du kender sengetøjet fra de dyreste hoteller. Sengesættet er fremstillet med en elegant sildebensvævning, som danner et smukt stribet mønster.

Firmaet ønsker at forene tidens trends med dets filosofi om kvalitet og sans for detaljen. Hvert år lanceres to kollektioner af sengesæt. Omdrejningspunktet er simplicitet og relevans. Samtidig bevares respekten for detaljen i produktet

Ud over sengesæt består Junas nuværende sortiment bl.a. af damaskduge, puder, plaider, køkentekstil og håndklæder af økologisk bomuld, 


Når du har modtaget dit nye sengesæt fra vores webshop, er det vigtigt, at du vasker det inden brug. Husk at vende vrangen ud. Du bør vaske sengetøjet ved 60 grader, da både farver og form bevares bedst ved denne temperatur. Tørring af sengesæt kan ske på tørresnor, hvilket naturligvis er bedst for miljøet. Omvendt får du et blødere sengetøj, når du tørrer det i tørretumbleren. Vil du have sengetøjet helt glat, er strygning løsningen.