Fladjern

Fladjern - Bosch og Philips leverer de mest fantastiske stylingsværktøjer for din personlige hårstyling. Brug et glattejern eller et fladjern til at sætte dit hår på en kraftfuld, effektiv og professsionel måde. Alt lige fra fantasifulde frisurer til daglig hårpleje klarer du selv foran spejlet. Samtidig sparer du naturligvis en rund sum på frisørbudgettet. Højtydende varmelegemer i de moderne fladjern og glattejern sikrer et ensartet resultat, og dit hår behandles skånsomt. Du får med dit nye fladjern præcis den frisure, du ønsker. Det kompakte design gør det nemt at have fladjernet med i en taske, når du er undervejs.

preload spinner

Fladjern - glattejern - med keramiske plader

Fladjern - helt glat hår er et ønske hos mange, der er født med krøllet hår. Hvis du ikke fra naturens hold er begunstiget med glat hår, er der heldigvis håb. Du skal blot anskaffe dig et godt fladjern eller glattejern.

Der er flere overvjeelser, du bør gøre dig i forbindelse med valg af fladjern. Vi synes, det kan være en god idé at investere i et glattejern i god kvalitet med keramiske plader. Fordelen ved fladjern med keramiske plader er, at de ikke ødelægger håret, idet pladerne både er mere effektive og mere skånsomme mod håret. Varmen bliver fordelt mere jævnt.

Fladjern - et glattejern til alle hårtyper

Der er grund til at undgå de helt billige modeller, der kommer med varmeplader af jern. Disse typer kan være med til at ødelægge dit hår på sigt. Varmen vil ved en ujævn fordeling betyde, at du ikke glider glattejernet stødt og frit gennem håret, men at detl ”låser sig fast”, hvor varmen måske er lav.

Vælg et fladjern, der passer til din hårtype.  Her i kategorien finder du glattejern med forskellige udformninger og bredder, der egner sig til hvert sine respektive specielle formål. Har du et langt og kraftigt hår, vil det være ideelt med et glattejern med brede plader. På samme måde er der specielle glattejern til kort, tyndt eller måske fedtet hår

Fladjern - for din yndlingsfrisure

Skal glattejernet bruges til at lave krøller med, bør du vælge en model med mellemstore varmeplader på 2-2.5 cm.

Vægten af fladjernet har også betydning. Det skal naturligvis være nemt at bruge for dig. Den bedste vægt vil være omkring 400 g. Og så husk at lægge mærke til længden af ledningen. En alt for kort ledning kan være utroligt irriterende, hvis du har travlt.

Få den ønskede yndlingsfrisure med et godt fladjern. Bestil online i dag.