Opbevaringsglas

Opbevaringsglas - den praktiske funktion med opbevaring af ingredienser, tilbehør og specialiteter i køkkenet kan med fordel kombineres med det designmæsssige indtryk. Det gør du ved at anskaffe nogle af vores opbevaringsglas til elegant men samtidig praktisk opbevaring af køkkenrelaterede ingredienser og tilbehør - ris og pasta, marmelade og gele, sukker, mel, nødder, hvidløg, tørrede bær - fortsæt selv rækken. Sjovt nok er gamle traditionsbeskæftigelser som henkogning og tilberedning af egne dyrkede frugter og grøntsager gået hen og blevet trendy. Hertil skal du bruge henkogningsglas - dem finder du her hos pricestar.dk i et væld af størrelser og udformninger. Med klassisk snaplukning og lufttæt gummilåg for hygiejnisk opbevaring.

preload spinner

Opbevaringsglas - opbevaring af kaffe, te, mel, gryn, nødder, pasta og andre tør- og fødevarer

Opbevaringsglas - selv om opbevaringsglas til køkkenet primært skal opfylde en prakisk funktion, nemlig at indeholde forskellige ingredienser, tilbehør, råvarer og specialiteter, gør det bestemt ikke noget, at de også æstetiske og dekorative.

Det har bl.a. Bodum forstået essensen af. Se blot de flotte Yohki Opbevaringslas, der præsenteres med det design, der betyder, at de absolut kan tåle at stå fremme på køkkenbordet eller på køkkenhylden. De dekorative opbevaringsglas egner sig fortrinligt til opbevaring af kaffe, te, mel, gryn, nødder, pasta og andre tør- og fødevarer.

Glassene er virkelig smukke og elegante og udstyret et tætte praktiske låg, som effektivt beskytter indholdet effektivt mod luft og fugt.

Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas - kombination af glas og træ

Rosendahls opbevaringsglas med egetræslåg er utroligt charmerende og det perfekte valg til opbevaring af fødevarer. Glassene er designet i ægte Grand Cru stil , og blandingen af træ og glas gør, at de passer fortrinligt ind i det nordiske køkken. Rosendahl Grand Cru glassene fås i fem forskellige størrelser og former, der kan kombineres efter eget ønske.

Klassiske henkogningsglas finder du også her i kategorien. Henkogning af egne dyrkede grøntsager og frugter går aldrig af mode og er nærmest gået hen og blevet trendy.

Henkogningsglassene fås i mange størrelser og har naturligvis den velkendte snaplukning og lufttæt gummilåg, så dine produkter kan opbevares hygiejnisk. Glassene er naturligvis også dekorative i sig selv.

Saftdispensere med infuser - for den perfekte sommerfest 

Tjek også de skønne saftdispensere med tappehane og infuser. Et sjovt indslag i sommerfesten. Du kan fylde saftdispenseren med mojito eller sangria, og så kan dine gæster selv tappe sommerdrikken efter behov. Også til børnefødselsdagen er saftdispenseren et hit.

Med dispenseren følger en infuser, så du kan fylde den med postevand og tilsætte friske frugter, mynte eller frosne jordbær. På den måde kan diabetikere også være med på vognen.