Strygebetræk

Strygebetræk - Brabantia har fremstillet strygebrætter i mere end 70 år og ved derfor alt om, hvad der skal til for at opnå et godt strygeresultat. Deres strygebetræk er fremstillet i 100 % farveægte bomuld. Betrækkene har en varmereflekterende overflade og er forsynet med et skumunderlag, der sørger for, at strygningen bliver langt mere behagelig og hurtig. Resultatet vil altid være perfekt. Ved at benytte et strygebetræk får du en fast strygeflade - det gælder også, når du presser hårdt med strygejernet. Med et strygebetræk sikres en jævn gennemstrømning af damp - dampen trænger helt igennem tekstilerne, hvilket giver den optimale glatning. Med snorbinder og opstramningselastik, som medfølger, sikrer du, at strygebetrækket altid sidder stramt.

preload spinner

Strygebetræk

Ved at bruge strygebetræk får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på din strygebræt. Strygebetræk fås i mange forskellige kvaliteter, så du skal overveje, om du vil investere i et dyrt eller et billigt strygebetræk.

Strygebetræk tilbydes i bomuld og polyester. Bomuld er en naturfiber, som er behagelig og fugtabsorberende.

Bomuldsbetræk kan nemt vaskes, hvilket eliminerer  eventuelle bakterier. I modsætning hertil er polyester en glat og fin fiber, der trækker sig væk fra flammer og sluker sig selv ved antændelse.

Hvis man blander bomuld og polyester, bliver materialet stærkere og mere holdbart og har desuden nedsat tendens til at krølle.

Vores strygebetræk fra Brabantia er fremstillet i 100 % bomuld og udstyret med 2 mm elastisk skum. Derved går strygningen af skjorterne både hurtigere og lettere. Betrækkene har et praktisk snøre- og fæstnesystem, så det holdes glat og stramt under strygningen.