Skåle & fade

Skåle & fade - tilbered dine yndlingsretter i ovnen med ildfaste porcelænsskåle og -fade. Et ovnfast fad kan du servere direkte fra ovnen og ind på det veldækkede bord. Læg mærke til Eva Trios elegante ildfaste skåle og fade. Klassiske porcelænsfade i et præsentabelt design og en enkelt, diskret stil. Stellets formsprog vil klæde din bordopdækning - både til hverdag og fest. Vælg dit nye ovnfaste fad mellem en række forskellige størrelser. Selvfølgelig har vi både runde og rektangulære ovnfaste skåle og fade. Også Aida og Rosendahl viser skønne ildfaste produkter her i kategorien. Husk at alle vores ildfaste skåle og fade tåler microovn, fryser og maskinopvask.

preload spinner

Skåle og fade - bringer serveringen op på et højere niveau

Det er selvfølgelig vigtigt, at den mad, du serverer, er velsmagende. Og lige så vigtigt, at madvarerne rent optisk præsenterer sig på en god måde, der yderligere skærper appetitten hos din familie eller dine gæster. Det gælder sådan set både, når du laver mad til daglig og til de festlige anledninger og den store dag.

Men lige så vigtigt er det, at den service, maden serveres i eller på, bidrager til det samlede æstetiske indtryk. Det har vi stærkt fokus på her hos Alstrøm Isenkram, og vi har derfor i denne sektion samlet et eksklusivt udvalg af skåle og fade, der vil være med til at bringe din borddæktning og servering op på et højere niveau. Vi anser skåle og fade for at være noget af det vigtigste tilbehør, når et bord skal dækkes med stil og tanke for æstetik.

Skåle og fade - direkte fra ovn til bord

Skåle og fade fås i forskellige varianter. Her hos Pricestar har vi et stort udvalg af ovnfaste fade, ovnfaste skåle, serveringsfade, serveringsskåle og ramekiner.

Eva Trios klassiske fade, der er fremstillet i porcelæn kan serveres direkte fra mikroovnen eller ovnen til bordet og har mange anvendelsesmuligheder. Fadene kan benyttes til ovnretter som lasagne eller lækre dampede fiskeretter. Hovedmåltidet vil tage sig perfekt ud i et ovnfast fad fra Eva Trio, og husk at Eva Trio giver 10 års brudgaranti på alle deres porcelænsprodukter. De er med andre ord designet til at kunne tåle dagligt brug - år efter år.

Brug fantasien - masser af anvendelsesmuligheder

Husk at skåle og fade ikke kun passer til servering af varme retter. De smukke porcelænsskåle og -fade fra Eva Trio og Rosendahl egner sig glimrende til frugt, chips og andre snacks eller slik. Og så er skålene og fadene i øvrigt dekorative i sig selv - eller evt. i kombination med blomster, lysestager eller fyrfadslys. Brug fantasien og få det optimale udbytte ud af dine nye skåle og fade.

Kort sagt - mulighederne med skåle og fade er mangfoldige. De hvide elegante skåle og fade i glas og hvid porcelæn vil passe ind i de fleste interiør og kan også tåle at stå fremme på køkkenbordet, når de ikke er i brug. Tjek udvalget af skåle og fade her i kategorien og bestil allerede i dag.