Bageforme

Bageforme - bagetid er kvalitetstid. Saml familien nogle timer i fællesskab omkring bagning af kager og brød. Pricestar har det største udvalg af bageforme, brødforme og tærteforme til bagningi hjemmet. Stor variation i størrelse og form. Du finder muffinforme, linsefomre og små silikoneforme til bagning af portionskager, men selvfølgelig også masser af springforme med forskellig diameter. Lækre friskbagte brød kan du også nemt bage med vores brødforme, ligesom vi har praktiske tærteforme - naturligvis med løs bund og slip let belægning. Til dig med den søde tand har vi de helt rigtige chokoforme. Læg mærke til bageformene fra hollandske Pattisse. Firmaet er verdenskendt for sin eksklusive serie af bageartikler i meget høj kvalitet.

preload spinner

Bageforme - tag kampen op med de sociale medier

Bageforme - vi lever i en æra, hvor rigtig meget tid tilbringes foran skærme - computerskærme, smartphoneskærme og TV-skærme. Ikke mindst de unges samvær foregår i vid udstrækning på de sociale medier, og gode gamle samværsformer i familien mister terræn i den digitale tidsalder. I en sådan situation er det måske meget klogt en gang imellem at trække "de gamle dyder" frem for at fremme det direkte samvær mennesker imellem.

Det kan du gøre med noget så simpelt som en bageform. Der er simpelthen bare rigtig hyggeligt at bage sammen, så hvorfor ikke finde bageformene frem og inviterer ægtefælle og børn med til en god gang hjemmebagning i husets køkken.

De bedste bageforme på markedet

Når nu tropperne er samlet, er det selvfølgelig også vigtigt, at bagningen udmønter sig i et godt resultat. Derfor bør du gå efter de bedste bageforme på markedet, og dem finder du her i webshoppen hos Pricestar, hvor vi har samlet et omfattende udvalg af bageforme, forme til bagning af brød samt tærteforme i forskellige former og størrelser. Bl.a. fører vi bageforme fra det kendte hollandske kvalitetsfirma Patisse, der har specialiseret sig i bageartikler af høj kvalitet.

Bageforme, springforme, tærteforme og muffinforme

Vi tilbyder naturligvis traditionelle rektangulære bageforme til bagning af brød, ligesom vi har springforme og tærteforme med løs bund og non stick belægning.

Desuden fører vi chokoforme og det nyeste inden for bageforme, nemlig handy og farverige muffinforme i silikone, så du kan bage dine helt egne muffins - meget mere lækre end dem, du kan købe i supermarkedet.

Apropos bageformene/muffinformene i silikone. Vi er blevet spurgt, om der er fare for, at silikonepartikler kan "vandre" fra formen til bagværket.

Det kan vi svare 100 % nej til. Silkone anvendes i levnedsmiddelindustrien for at opnå varmestabile overflader, der let slipper fødevaren. I den forbindelse har Europarådet udarbejdet en rapport, der nøje anviser, hvilke silikoneprodukter, der i den forbindelse kan anses som sikre. Og bageformene her i webshoppen er selvfølgelig fremstillet af materialer, der fremgår af denne liste. Ved normal anvendelse vil de derfor ikke afgive lavmolekylære silikonebestanddele til dine kager.