Batterier

Batterier og lygter - lys over land. Pricestar har de batterier, du har brug for - til alle units, der fordrer batteristrøm. Vi har runde batterier, rektangulære batterier, genopladelige batterier og selvfølgelig et stort udvalg af knapcellebatterier fra Ansmann. Disse alkaline knapcellebatterier er uden sammenligning det mest benyttede i verden af sin art. De passer i et væld af batterikrævende devices - lommeregnere, laserpointere, legetøj osv. osv. Se også de smarte pandelamper, luksus lommelygter fra Camelion  og det perfekte cykellygtesæt fra Duracell.

preload spinner

Batterier 

Batterier - skal vi lige først tage den helt tekniske definition på et batteri. Et batteri er en elektrisk komponent som indeholder lagret energi og gør energien tilgængelig, når man tilslutter apparater til det. Som udgangspunkt er den elektriske betegnelse et element, men i daglig tale benytter man betegnelsen batteri, uanset om der er en enkelt celle eller flere celler sammenkoblet.

 

I dag benyttes elektriske batterier i et væld af elektriske apparater som f.eks. mobiltelefoner, lommelygter, computere, fjernbetjeninger, kameraer osv., og batterier kan antage mange forskellige former og styrker.

Batterier fra Philips, Varta, Ansmann  ... og Duracell!

Her i shoppen finder du et bredt udvalg af batterier af høj kvalitet. Vi har valgt fortrinsvis at præsentere batterier fra absolut anerkendte producenter som Philips, Varta, Ansmann, Encore og da ikke mindst Duracell - den med kaninen ...

Duracells AAA batterier holder strøm længere end de fleste. Hvis du ikke gider at løbe tør, så brug Duracell. Med powergarantien er du sikret et stærkt batteri, der klarer opgaven.

Køb af batterier - en tillidssag 

Køb af batterier er en tillidssag, da du ikke ønsker at smide penge efter et batteri med ringe eller måske endda slet ingen power. Ved at vælge et batteri fra en kendt leverandør er du sikker på ikke at købe katten i sækken.

 

Alle former for batterier er repræsenteret  i denne kategori - runde, rektangulære, genopladelige og ikke mindst knapcellebatterier, der finder stigende anvendelse i bl.a. digitalkameraer, laserpointere, legetøj, lommeregnere, cykellygtesæt og mange andre elektriske apparater.


Husk at alle batterier har en vis selvafladning. Det giver batteriet en begrænset levetid - også selv om de ikke er tilkoblet noget som helst. Desuden forkorter varme batteriets levetid.

Derfor er det en god ide at opbevare ubenyttede batterier på et koldt sted. Allerhelst i en fryseboks, hvor kapaciteten kan holde i årevis, idet de dog skal beskyttes i vandtæt emballage for at undgå fugtskader fra kondens.