Sauterpander

Sautërpander

preload spinner

Sauterpander - multifunktionelle pander med høj kant

Sauterpander - med en sauterpande får du en multifunktionel pande, og er du en entusiastisk hjemmekok, vil du få fantastisk stor glæde af denne type pande. De høje sider på sauterpanden betyder, at maden bliver langt nemmere at omrøre. Du kan tilsætte fond til retten, og du kan lade maden simre i lang tid.

Sautering af grøntsager og kød går som en leg. 

Keramisk titaniumbelægning / Slip Let belægning

Scanpan er dansk køkkendesign i verdensklasse, og Scanpan har et stort udvalg af fremragende sauterpander. Eksempelvis CTX-modellen, der fremstår utrolig elegant i børstet stål. Panden har keramisk titaniumbelægning og bliver produceret i Danmark.

Gryder og pander i CTX-serien tåler alle former for køkkenredskaber, herunder også metalredskaber, og du kan sætte panden i ovnen med låg ved temperaturer op til 260 grader. Panden er 100 % fri for PFOA og PFOS.

En anden skøn sauterpande fra Scanpan er Classic-modellen, der naturligvis har Slip Let belægning. Panden kommer med praktisk transparent glaslåg, og både pande, låg OG håndtag tåler ovnvarme op til 260 grader.

Eva Solo & Eva Trio

Køkkenredskaber fra Eva Solo går du aldrig forkert af. Det gælder også Eva Solo Nordic Kitchen sauterpanden i rustfrit stål. Panden har et rustikt egetræsskaft, der ikke absorberer varme. Selve panden  har en indvendig belægning med 4 lags Slip Let cover, som gør behovet for brug af fedtstof minimalt og letter rengøringen betydeligt.

Eva Trio White Line Sauterpande med hvid keramisk belægning vil være et markant indslag i dit køkken. Panden er fremstillet i kraftig aluminium, og du er garanteret en perfekt varmefordeling, der giver enestående stegeegenskaber.

Luksus sauterpande fra Jamie Oliver & Tefal

Jamie Oliver præsenterer  i samarbejde med Tefal en sand luksus sauterpande, der henvender sig til både hjemmekokke og professionelle udøvere. Panden har et buet, transparent glaslåg med dampventil. Med Jamie Oliver og Tefal på navneskiltet er du sikret et absolut kvalitetsprodukt.