Varmepuder

Varmepuder - en varmepude er perfekt til at lindre smerte og give et mere behageligt sengeleje, hvis du lider af bestemte sygdomme. Desuden kan en varmepude være med til at fjerne ubehagelig smerte i ømme muskler, ligesom spændinger i kroppen lindres, når du anvender en varmepude. Puder med indbygget varme er bestemt også skønne at have som sengemakker, hvis du er lidt kuldskær. Hvis du ofte fryser og har problemer med at holde varmen, vil du elske at sidde med en varmepude i sofaen foran fjernsynet. Vores varmepuder hos Pricestar er bløde, superlækre og komfortable og har en jævn varmefordeling. De er naturligvis forsynet med overophedningsbeskyttelse og autosluk.

preload spinner

Varmepuder - ikke nogen ny opfindelse

Varmepuder - brug af varmepuder er sådan set slet ikke noget nyt. Varmepuder har været brugt i mange år - også inden elektriciteten blev opfundet, og de elektriske varmepuder kom på markedet.

At varme omslag ha en lindrende virkning, har været brugt gennem tiderne til mange formål. Hvis en person oplevede ømhed eller smerte, var behandling med varme emner en velkendt metode til lindring og heling. Indtil for få år siden var varmepuder i robust gummi fyldt med varmt vand de mest udbredte. I dag har de elektriske varmepuder overtaget.

Lindring af smerter, spændinger og sportsskader

I dag anvendes varmepuder bl.a. til lindring af smerter, spændinger og sportsskader. Gravide kan også have stor gavn af varmepuder. Det samme gælder gigtpatienter, ligesom behandling af stresspatienter med varmepuder har vist gode resultater.

Selv om varmen kan føles godt, er det vigtigt at understrege, at for lang tids brug af en varmepude ikke er godt, ligesom det ikke kan anbefales at lade varmepuden stå på for høj varme. Der er samtidig grund til at bruge varmepuder med stor forsigtighed - ikke mindst de elektriske med ledning, der skal tilsluttes elnettet.

Beurer varmepuder - helse i topklasse

Se vores udvalg af varmepuder i høj kvalitet. Vi kan eksempelvis anbefale varmepuden fra Beurer, der er en ekstra large varmepude, som er nem og behagelig at placere der, hvor behovet opstår. Pude og betræk er produceret i åndbart micro-fleece,, der er blødt og skånsomt for huden.  

Tekstilerne der er brugt er både åndbare og Øko-Tex Standard 100 certificeret. Det er din garanti for, at de lever op til de generelle sundhedskrav

Varmepuden vejer blot 330 gram og virker derfor ikke generende af have liggende på kroppen. Puden varmes lynhurtigt op og har tre varmeniveauer. Rengøringen er nem - puden kan vaskes på skåneprogram ved 30° C.

 

Beurer har udstyret den med autosluk efter 90 minutter, og den er selvfølgelig med overophedningssystem.