Løse Tandbørster

Løse Tandbørster - med tiden bliver de originale børster til din eltandbørste slidt, og så bør de naturligvis skiftes ud. Det er bedst med jævnlig udskiftning af hensyn til at opnå det bedste resultat for din tandbørstning. Hos Pricestar finder du et stort udvalg af løse børster til elektriske tandbørster fra alle de kendte producenter af eltandbørster - Braun, Philips, Oral-B og Conzept. Vi har løse børster til såvel børn som voksne. Ungerne vli elske de festlige børstehoveder fra Braun med assorterede Disneymotiver.

preload spinner

Løse tandbørster - Tandbørstehoveder

Løse tandbørster - tandbørstehovederne på din eltandbørste holder naturligvis ikke evigt. Ligesom du med jævne mellemrum skal udskifte din almindelige tandbørste, når den er blevet slidt, skal også tandbørstehovederne på den elektriske tandbørste fornyes for at opretholde den fornødne standard for din tandbørstning.

Her i kategorien finder du et stort udvalg af løse tandbørster til eltandbørster. Børstehovederne kommer naturligvis fra anerkendte producenter som Oral-B, Braun og Conzept. Vi fører kun de bedste mærker inden for løse tandbørstehoveder.

Nem udskiftning af tandbørstehoveder

Oral-B er markedsledende, når det gælder eltandbørster, og også når det gælder børstehoveder, får du fortrinlige produkter fra Oral-B. Et godt eksempel er de sensitive hoveder Sensitive Clean & Sensi Ultra Thin, der er en fusion mellem et Sensitive og et Precision Clean tandbørstehoved.

Tandbørstehovederne er nemme at udskifte. Gør dig selv den tjeneste at tage din tandpleje alvorligt og hav altid en ekstra pakke med tandbørstehoveder liggende i skuffen, så du hurtigt kan skifte hovedet ud, når behovet opstår.

Specielle børstehoveder til børnene

Til børnene har bl.a. Braun udviklet specielle eltandbørstehoveder til børnenes elektriske tandbørste. Det er ingen tvivl om, at børnenes lyst til at investere tid i tandbørstning vokser betydeligt, når børnebørsterne er udstyret med sjove Disneymotiver.

Det er i sagens natur vigtigt, at børnene indlærer de vigtige vaner med korrekt og regelmæssig tandbørstning. Vi har selvfølgelig børstehoveder med motiver til både piger og drenge.

De løse tandbørstehoveder til eltandbørster er designet, så de når helt ind mellem tænderne.