WMF

WMF - tysk køkkengrej i verdensklasse. WMF har produceret topkvalitets kogegrej og køkkenudstyr siden 1853. WMF producerer et bredt sortiment af køkkengadgets og tilbehør til det veludstyrede, moderne køkken. men er ikke mindst kendt for sine fantastiske stegepander, som vi da også viser frem her hos Pricestar.dk. Alle WMF-produkter er naturligvis "Made in Germany.". Med køkkentilbehør fra WMF er du tættere på det perfekte køkken. Firmaet er i årenes løb blevet anerkendt med en række fremtrædende designpriser, der ikke bare er givet, fordi produkterne tager sig godt ud, men sandelig også, fordi funktionaliteten er på plads.

preload spinner

WMF - dedikeret tysk leverandør af køkkenudstyr

WMF - lige siden firmaets start i 1853 har WMF været dedikeret omkring at levere køkkenudstyr og øvrige husholdningsprodukter absolut høj kvalitet. Hos WMF mener man, at ekstraordinære gourmetoplevelser og perfekt madlavning starter med at stå med det optimale udstyr. "Værktøjet" skal så at sige være spille med på højeste niveau. 
 

WMF føler sig ansvarlig for at levere såvel koge- og stegeudstyr som udstyr til eksklusiv borddækning i form af bestik og porcelæn, der lever op til de skrappeste krav  Produkterne fra WMF er design i verdensklasse, og funktionaliteten ligger på samme niveau.

WMF - innovative løsninger for perfekte arbejdsbetingelser

WMF anvender bl.a. materialet Cromangan i fremstillingen af gryder og stegepander sammen med andre innovative løsninger med henblik på at skabe de bedste arbejdsbetingelser i køkkenet for såvel amatørkokke som professionelle chefs.
 

At spise og drikke skal ifølge WMF´s filosofi være en fest for øjet. Retter forbedredt med ægte kærlighed smager endnu bedre, hvis bordet er veldækket. Til den perfekte borddækning tilbyder WMF produkter inden for kategorierne bestik, børnebestik, bestiksæt, skeer, gafler, peberkværne, steakknive og -gafler m.m.
 

Til forberedelserne i køkkenet finder du bl.a. knive, køkkengadgets, forbrugselektronik køkkenknivesæt, kokkeknive, sakse, springforme og miksere.

WMF - pander - bestik - knive - gadgets - bageudstyr - tilbehør

WMF er ikke mindst kendt for deres fantastiske stegepander, men produktpaletten omfatter også trykkogere, wok, steamere, fonduegryder og grøntsagsdampere.
 

Til god mad hører gode drikke. WMF præsenterer drikkeglas og karafler espressomaskiner, tekander, kedler, kaffemøller, juiceblendere og teglas.
 

Er du glad for at bage? Også på dette felt leverer WMF varen i skikkelse af springforme, muffinforme, bagepander, forme til julebagningen, 3 D bagepander og en række cuttere til udformning af specielle kager,
 

Gå på jagt i WMF-universet. Hvis du eksempelvis søger en eksklusiv gave til et bryllup eller en værtindegave, der vil blive værdsat, finder du helt sikkert inspiration i denne kategori af produkter fra WMF.