Grydeskeer

Grydeskeer - stort udvalg af køkkenredskaber fra kendte producenter af udstyr i høj kvalitet. Billige grydeskerer - enkeltvis eller i sæt. Vi har stort udvalg af grydeskeer i både træ og plast. Husk at træ giver bakterierne dårlige levebetingelser - faktisk er træ mere hygiejnisk at anvende end plast, bare træet er tørt og rent.  Det viser forsøg foretaget på Danmarks Teknologiske Institut.Men valget er naturligvis dit. Tjek de elegante grydeskeer fra EVA Trio, Scanpan og de populære melaningrydeskeer fra Rosti. Priserne er som altid klinisk lave, og husk at vi sender fragtfrit ved ordrer over 500 kr.

preload spinner

Grydeskeer - plast eller træ - dit valg

Grydeskeer -  man kan vel roligt sige, at en grydeske er et helt basis køkkenredskab i ethvert køkken. Du har selvfølgelig brug for gode grydeskeer til forskellige former for tilberedning. 
 

Forskellige køkkenopgaver kræver forskellige grydeskeer, og det optimale er, at du har et mindre arsenal af skeer  i forskellige størrelser, så du altid har en velegnet ske lige ved hånden.

Trægrydeskeer - faktisk meget hygiejniske

Grydeskeer fås både i plast og træ. Det er ikke alle, der er vilde med trægrydeskeer med henvisning til, at træ ikke er hygiejnisk. Men det er en forkert betragtning.

Det lyder måske mærkeligt, men et køkkenredskab i træ tilbyder faktisk dårligere levebetingelser for bakterier end andre redskaber fremstillet i stål eller plast. 

Grydeskeer i træ - et hyggeligt indslag

Desuden er træredskaber i køkkenet et hyggeligt indslag, men det er en helt anden historie.
 

Hemmeligheden er, at du skal holde træet tørt og rent. Forsøg ved Danmarks Teknologiske institut har bevist dette.
 

Grydeskeer i melanin leveres af Eva Trio, Skanpan og Rosti. Hvis det godt må være lidt festligt, foreslår vi grydeskesættet fra Rostl, hvor du får hele fem farvede skeer i forskellige størrelser.
 

i denne kategori finder du også gode tilbud på opøseskeer og piskeris. Igen - de fås både i træ og plastik.