Termometre

Termometre - temperaturmåling er praktisk i mange sammenhænge i hjemmet. Pricestar har de helt rigtige termometre til alle forekommende målegaver hjemme hos dig. Se udvalget af stegetermometre - enten traditionelle med spyd og viser eller de moderne trådløse termometre med elektronisk måling og digital visning af temperaturen. Find også dit nye køleskabstermometer her i kategorien. Vælg den klassiske udgave eller et digitalt køleskabstermometer fra Conzept - evt med dobbelt sensor, så du med samme instrument kan måle temperaturen i køleskab og fryser. Besparelserne er som altid her hos Pricestar markante - helt op til 50 %. Bestil dit termometer i dag.

preload spinner

Termometre til mange formål

Termometre - grundlæggende bruges et termometer jo til at registrere en given temperatur på et bestemt sted. I hverdagen er der mange situationer, hvor det er både nyttigt og praktisk at kende temperaturen, og her i kategorien har vi samlet et bredt udvalg af forskellige termometre til forskellige formål.

I køkkenet får du helt sikert brug for et godt stegetermometer. De praktiske termometre har et metalspyd, som ganske enkelt stikkes ind i steg eller fjerkræ, hvorefter du nøjagtigt kan følge, om maden har den rigtige kernetemperatur.

Perfekt madlavning med nøjagtigt stegetermometer

Din madlavning bliver altid helt perfekt med det rigtige letaflæselige stegetermometer. Også i forbindelse med madlavning på grill er stegetermometret et must.  Også fordi vi har en tendens til i stigende grad at købe dyrere og dyrere kød. Så vil det være ekstra ærgerligt, hvis smag og saft går til spilde, fordi tilberedningen ikke var optimal.

Her i kategorien finder du både analoge og digitale stegetermometre med trådløs måling

Køleskabstermometer

Det er også vigtigt at have styr på den nøjagtige temperatur i dit køleskab. For høj temperatur kan medføre fordærvet mad og store udgifter. Den risiko slipper du for, når du holder tjek på køleskabstemperaturen med et køleskabstermometer.

Også når det gælder termometre til køleskabet, har du valget mellem klassiske analoge termometre og digitale køleskabstermometre. Du kan endda få termometre med to sensorer, så du samtidig kan måle temperaturen i såvel fryser som køleskab med det samme instrument.

Medicinske termometre - pandetermometer & øretermometer

Vi er også stærkt kørende inden for såkaldte medicinske termometre. Svundne tiders termometre til måling af temperaturen i endetarmen et på tur. I dag anvendes fortrinsvis moderne pandetermometre med patenteret sensor, der uden direkte berøring giver en helt præcis visning af temperaturen hos ung og gammel.

Også måling af temperaturen med et øretermometer er mulig. Her måles den infrarøde varme fra trommehinden og det omkringende væv. Du har et pålideligt resultat på få sekunder, og øretermometret er hurtigt og nemt at anvende.