Eva Solo

Eva Solo - den danske familievirksomhed - har nu gennem fire generationer fokuseret på køkkenredskaber og tilbehør med uovertruffen funktionalitet. Eva blev skabt ud fra et ønske om at skabe køkkengrej af høj kvalitet - til tilgængelige priser. Den linje har man fulgt gennem mere end 100 år. Eva Solo er indbegrebet af stilrene brugsgenstande til køkkenet. Eva Solo er skabt med tanken om at udvikle effektive redskaber, der kan lette det daglige arbejde i et køkken. Samtidig garanteres gennem et tjekket skandinavisk design en æstetisk oplevelse for brugeren af elementerne i den populære Eva Solo serie, der bl.a. omfatter et stort udvalg af termokander, køleskabskarafler og de smarte To Go Cups.

preload spinner

Eva Solo - en solid dansk familievirksomhed

Eva Solo - Eva Solo A/S er prototypen på en solid familievirksomhed. Firmaet, der blev grundlagt for mere end hundrede år siden, ejes i dag af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Eva er navnet på Jans mor, og Evas far - Jans bedstefar - er en af firmaets tidligere direktører. Jans mor har således lagt navn til virksomheden.

Eva Solos markante design afspejler på mange måder udviklingen i det moderne hjem. Ved virksomhedens start var fokus på funktionelle køkkenredskaber i høj kvalitet til den hjemmegående husmor. Mange vil f.eks. huske den legendariske brød- og pålægsmaskine fra 1952.

Eva Solo - funtionelt design i høj kvalitet

Da kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet, blev der behov for redskaber, som lettede køkkenarbejdet, og da de åbne køkkener i 1970´erne holdt deres indtog i danske hjem, var Eva Solo først med køkkenudstyr, der kunne tåle at blive vist frem som en del af køkkenets interiør.

Eva Solo er i dag kendetegnet ved funktionelt design af høj kvalitet. Eva Solo er i dag et moderne, innovativt og internationalt designhus, der beskæftiger omkring 60 ansatte. Hovedkontoret ligger i Måløv ved København, og produkterne forhandles over det meste af verden.

Eva Solo - tre varemærker

Eva Solo A/S består af tre varemærker - Eva Solo, Eva Trio og det oprindelige Eva-mærke.

Eva Solo opstod i 1997 og består af eksklusivt desig til dagligdags brugsgenstande til boligen. Her er nøgleordene enkelthed, markante linjer og høj brugsværdi.

Eva Trio blev lanceret i 1977. Her finder du kogegrej, køkkenværktøj og porcelæn, skabt af den danske designer Ole Palsby og med tydeligt præg af hans sans for formgivning. Her er det tydeligt, at produkterne er skabt til at blive brugt.

Eva-mærket stammer helt tilbage fra 1950. I dag dækker mærket over en serie af produkter til bagning og madlavning i ovnen - bl.a. soft silikoneforme til brød og kager samt bradepander og brødforme med Slip-Let effekt.