Brabantia

Brabantia - virksomheden er et privatejet hollandsk firma, som fremstiller og markedsfører en række forskellige eksklusive produkter til brug i hjemmet. I produktsortimentet findes affaldsspande, bokse til opbevaring af vasketøj, madbokse og brødkasser samt en række øvrige køkkenprodukter, bl.a. pander. Endvidere har Brabantia en specidl produktlinje med postkasser. Bæredygtighed har en høj stjerne i firmaets produktion og tankegang, og der lægges vægt på, at det skal være en fornøjelse at benytte deres produkter. Designerne hos Brabantia har tænkt på den indflydelse, produkterne har på mennesker og omgivelser. Vi udvider til stadighed vores udvalg af Brabantia produkter, da vi har stor respekt for firmaets stil og koncept. Bemærk de lave priser på Brabantia brødkasser.

preload spinner

Brabantia - affaldsspande - køkkenvarer - pander - brødkasser

Brabantia - et hollandsk firma, der har specialiseret sig i metalpladeproduktion. Firmaet producerer en række emner til køkken og hjemmet, herunder affaldsspande, køkkenvarer, pander, brødkasser, vasketøjskurve og postkasser m.v.
 

Firmaet blev grundlagt i 1919 i Aalst i Holland. Navnet var Elderen & Co. Firmanavnet Brabantia er afledt af navnet på provinsen Aalst, North Brabant. Administrerende direktør for koncernen har siden 31. januar 2012 været Tijn van Elderen.

Brabantia - 500 forskellige husholdningsprodukter

i dag tilbyder Brabantia omkring 500 forskellige husholdningsprodukter i fem kernekategorier: affaldshåndtering, fødevareopbevaring, fødevarebearbejdning, vasketøjshåndtering og anden hardware, som indkluderer postkassser og badeværelsestilbehør.

Siden firmaets start har det gennemgået stor vækst, og i dag omfatter virksomheden fire produktionsenheder, der tilsammen beskæftiger omkring 1000 ansatte i 85 lande. Omsætningen ligger omkring 700 millioner kroner.

 

Brabantias foretrukne produktionsmateriale er fortsat rustfrit stål, men i tidens løb er tilføjet en række andre materialer, bl.a. højkvalitetsplast, og produktionspaletten er stadig husholdningsprodukter, fremstillet på egne fabrikker i Holland, Belgien, Letland og Kina, ligesom Brabantia har en monteringsfabrik i Nailsea i England.


Brabantia har egne datterselskaber på alle væsentlige markeder i Europa, herunder England, Belgien Frankrig, Tyskland. Schweiz, Spanien, Italien og selvfølgelig Danmark. Herudover har koncernen en afdeling i USA, og endelig har man eksportkontorer, der dækker andre verdensmarkeder.

Brabantia - Danmarks største udvalg

Hos Pricestar.dk sælger vi med stolthed Brabantia. Vi har Danmarks største udvalg af Brabantia-produkter. Uanset om du mangler en papirkurv, affaldsspand, tørrestativ eller den helt specielle affaldsspose så har vi det. Leder du efter et produkt, som vi ikke umiddelbart har i sortimentet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.