Kaffekværne

Kaffekværne - Går du op i smag og aroma for din kaffe? Så er en kaffekværn en uundværlig køkkenmaskine for dig. At kaffe ganske enkelt smager bedre, når den kommer friskmalet fra en kaffekværn eller kaffemølle, går op for flere og flere. Det er nemt at anvende en kaffekværn, og den optager kun ganske lidt plads på køkkenbordet. Malingsgraden kan du naturligvis indstille efter eget ønske. Prøv engang at sammenligne duften fra en supermarkedskaffepose med duften af friskmalet kaffe fra en kaffekværn. Så ved du, hvorfor du skal anskaffe dig en ny kaffekværn. Kaffekværnene er naturligvis fra anerkendte brands som Bodum, Bosch og OBH.

preload spinner

Kaffekværne - stil krav til din kaffe - kværn dine egne bønner

Kaffekværne - i Danmark går vi om nogen op i kaffe. Vi er et kaffedrikkende folk, og vi stiller store krav til vores kaffe. En af måderne til at opnå den optimale kaffeoplevelse er selvfølgelig at kværne sine egne kaffebønner og dermed få helt friskmalet kaffe.

Vi ved godt, at mange elsker filterkaffe eller de moderne varianter i form af instantkaffe eller kapselkaffe. Det er selvfølgelig en smagssag, men hvis smagen er afgørende for dig, er du sikkert større fan af espresso eller stempelkandekaffe lavet på friskkværnede bønner.

Du hører til den gruppe, der sætter pris på at kunne udvælge dine favoritkaffebønner, og du har ingen problemer med at kunne smage forskel på friskkværnede bønner og bønner, der er malet flere dage tilbage.

Kaffekværne - kaffe efter din personlige smag

Med en kaffekværn kan du ved de fleste modeller indstille kværnen til at male dine bønner i lige præcis den finhed, du ønsker. Kværn din kaffe, som du bedst kan lide den, og husk, at der er afgørende forskel på, hvordan man kværner kaffebønnerne - alt efter om du skal bruge kaffen til espresso eller stempelkandekaffe. Bemærk, at de lidt billigere kværne snitter eller hakker kaffebønnerne, mens de dyrere modeller i højere grad kan indstilles til at male ensartet kaffe.

Brug kaffekværn - bryg kaffe på friskmalede bønner

Der er rigtig mange fordele ved at brygge kaffe på friskmalede bønner. I kværningsprocessen åbnes kaffebønnernes celler, og det frigiver aroma fra bønnerne - den aroma, som tydeligt smages i det endelige resultat. Da malede bønner meget hurtigt mister en stor del af deres aroma, er det helt afgørende, at du anvender de friskkværnede bønner umiddelbart efter kværningen i din kaffekværn.

Tjek ovenstående udvalg af kaffekværne og find den kaffekværn, der bedst opfylder dine behov.