Håndmixere

Håndmixere - håndbetjente piskeris er selvfølgelig en saga blot. I dag foregår piskning, æltning og mixing med en supersmart og kraftig håndmixer, gearet til lynhurtigt at hjælpe dig med både bageopgaver og mindre opgaver som f.eks. det at piske et æg til den daglige madlavning eller flødeskummen til en kop dampende varm kakao. Glem alt om larmende håndmixere - de strømlinede mixere fra Bosch og Philips er overraskende lydsvage. Samtidig går rengøringen som en leg. Til alle håndmixere fra Pricestar medfølger både piskeris og dejkroge. Mixerne har variabel hastighedsindstilling - lave hastigheder til sarte masser og æltning, mens du roligt kan skrue op for hastigheden når du pisker dejmix, smør, sukker og æg.

preload spinner

Håndmixere - slut med ømme håndled

Mange har sikkert i tidernes morgen givet afkald på lækker flødeskum eller creme til kagebagning, fordi de ikke kunne overskue at skulle igennem den opslidende proces med piskning med et gammeldags piskeris med håndtag.

I dag foregår piskning med en tidssvarende håndmixer. Så er det egentlig ligegyldigt, om du er en inkarneret hjemmebager, eller du blot i ny og næ skal have pisket et æg eller to til madlavningen eller til en æggesnaps.

Håndmixere fra kendte brands - Philips & Bosch

Når du først er i gang med at finde anvendelse for din håndmixer, kan behovet dog hurtigt vokse. For du finder snart ud af, at de moderne håndmixere er supergode til både at piske, mikse og ælte dine ingredienser.

Måske har du en forestilling om en håndmixer som en larmene tingest med en skinger, nærmest uudholdelig lyd. Også her er der grund til revision af opfattelsen. I dag kommer håndmixere fra kendte brands som Bosch og Philips i lydsvage udgaver, og så er den anden gode nyhed, at de er særdeles nemme at rengøre.

Høj kvalitet og rimelige priser

Som altid leverer Philips bare kvalitet, som giver de fleste andre konkurrenter. Det gælder, uanset om det er fjernsyn eller håndmixere. Derfor kan du også være sikker på, at håndmixere fra Philips har lige hvad du står og mangler.

Alle vores håndmixere her i kategorien er i øvrigt specielt udvalg for deres høje kvalitet og rimelige prisniveau. Men skulle vi fremhæve en enkelt mixer, kunne det være Bosch Håndmixer med tilhørende blenderstav og minihakker. Denne mixer opfylder alle de krav, du kan stille til en håndmixer - den skal være handy, kraftfuld, fleksibel og nem at rengøre.

Motoren yder hele 450 W og har fem hastigheder plus en overliggende turbofunktion. Også 2 dejkroge og 2 piskeris følger med i pakken. Så er du godt ekviperet til at klare en række opgaver i køkkenet.