Hårtørrere

Hårtørrere - en fornuftig hårtørrer sørger for, at du nemt og hurtigt kan føntørre og style dit hår, som du har lyst til. Hos Pricestar har vi et stort udvalg af professionelle hårtørrere fra anerkendte brands som Braun, Bosch og Philips. Det sikrer, at du får en ny hårtørrer i perfekt kvalitet. Luftgennemstrømningen leveres af kraftige motorer, men alligevel er lydniveauet dejligt lavt. Din nye hårtørrer har selvfølgelig temperaturindstilling samt indstilling af blæsestyrke. Tjek også vores kompakte og handy rejsehårtørrere, som er lige til at have med i tasken på rejsen, turen eller måske på arbejdspladsen. Her i kategorien finder du din favoritmodel, som passer til din hårtype og dit behov for trendy hårstyling.

preload spinner

Hårtørrere med ion-teknologi - mod statisk elektricitet

Hårtørrere - måske har du allered erfaring med hårtørrere og har erfaret, at de billigste modeller ofte efterladet håret kruset og for tørt. Der er med andre ord god grund til at ofre lidt ekstra på din nye hårtørrer.

De nyeste modeller er udstyret med ion-teknologi, der modvirker dannelse af statisk elektricitet, der er den direkte årsag til kruset hår.

Her i kategorien har vi samlet et bredt udvalg af hårtørrere, der alle lever op til vores krav om kvalitet og et fornuftigt prisniveau. De fleste hårtørrere anvendes også af professionelle frisører i forbindelse med arbejdet i frisørsaloner.

Hårtørrere fra anerkendte producenter

Vores hårtørrere er naturligvis fra anerkendte producenter som Braun, OBH, Bosch og Philips, hvilket garanterer for den absolut bedste kvalitet.

Med en hårtørrer kan du tørre og style dit hår, som du ønsker. Du kan udføre trendy hårstyling derhjemme og samtidig spare en masse penge på frisørbudgettet. 

Et godt eksempel på en fremragende hårtørrer er Braun Satin Hair 7, der er en professionel hårtørrer. Her har Braun kombineret intelligent sensorteknologi med professionel ydelse. Sensorerne måler lufttemperaturen op til 600 gange i minuttet og tilpasser temperaturen til det optimale niveau.

Hårtørrere med flotte testresultater

Braun Satin Hair 7 er en smule dyrere end andre hårtørrere i denne klasse, men pengene er givet godt ud. Den er udstyret med en kraftigere motor, og hos det tyske testmagasin TestFazit har tørreren opnået en førsteplads.

Braun Satin Hair 7 roses for sine flotte resultater samt sin store skånsomhed mod håret, idet temperaturen holdes konstant på op til 70 grader.

Tænk også på lydniveauet, når du vælger din hårtørrer. De fleste moderne hårtørrere har et acceptabelt lavt lydniveau på trods af motorkraften.

Vi er sikker på, at du her i kategorien finder en hårtørrer, der modsvarer dine behov og ønsker. God fornøjelse med din nye hårtørrer.