Bad & Brus

Bad & Brus - også her er Pricestar med på beatet med et stort udvalg af tilbehør og udstyr til det moderne badeværelse. Vi har masser af løsdele til hjemmets vigtigste rum. Her finder du et skønsomt sortiment -- badeforhæng, bruseslanger, tørrestativer, spejle, sæbeskåle og sæbemagneter, toiletsæder, toiletrulleholdere samt  håndbrusersæt plus tilbehør til vandhaner - eksempelvis perlatorer. Du tilbringer en stor del af din tid i badeværelset - derfor er det lækkert at være omgivet af perfekt designet udstyr og tilbehør til bad og brus. Vi garanterer for kvaliteten - og priserne tåler enhver sammenligning.

preload spinner

Bad & Brus - Brusere - Spejle - Toiletbørster - Perlator - Badeforhæng

I denne kategori har vi samlet en række artikler, der gør opholdet på badeværelset mere bekvemt. Det er altid rart, når tingene fungerer, og badeværelset er et funktionelt rum, så prøv at skimme udvalget og forestil dig, hvilke produkter der vil kunne lette din hverdag.

Alle har fokus på miljøet, og med den smarte vandsparer med træk op/ned funktion kan du yde dit bidrag. Vores vandsparere har både iltnings- og afskylningmulighed, og den kan monteres på såvel indvendige som udvendige gevind. Hvis du vælger den originale vandsparer fra Wasserfix, får du 360 graders drejefunktion og rigtig metlaforskruning.

Ekstra spejle med zoom

Et spejl i badeværelset er naturligvis helt uundværligt. En god ide vil være at supplere det store spejl med et mindre spejl med zoom. Vi præsenterer et 17 cm spejl med 3 x zoom. Spejlet er forsynet med sugekopper, så det kan fastgøres på fliser eller det store spejl. Eller hvad med det praktiske makeupspejl fra Conzept - med indbygget lys og 3 x zoom.

Selvfølgelig skal der også være ophængningsmulighed i badeværelset. Den geniale og samtidig nemme løsning får du med den originale Vikinge-klæbekrog, der nemt fastgøres på flisevæggen med kraftigt tape. Krogen fås i både mat krom, krom og i hvid plast.

Bruseslanger belastes ved hverdagsbrug, og ind imellem vil det være nødvendigt at udskifte dem. Her hos Pricestar har vi et stort udvalg af kraftige bruseslanger i krom med ekstra forstærkede forskruninger i begge ender for bedst muligt at kunne modstå vandtrykket.

Praktiske badeforhængsringe

Til ophængning af dit badeforhæng finder du de helt rigtige badeforhængsringe i klar akryl. Vi har valgt at føre dråbemodellen, der er den mest populære type, idet badeforæget altid vil hænge helt lige, fordi badeforhæget ligger i dråben.

Rigtig smart er sæbepumpen fra Scandinavia Bathroom som alternativ til løse sæbestykker i en sæbeskål. Du påfylder blot sæbe og vand i beholderen og ryster den godt. Herefter har du altid en sæbeblanding klar, blot ved et enkelt tryk.