Ovnfast porcelæn

Ovnfast porcelæn - dine ovnretter kan du servere direkte fra ovnen ind på det veldækkede bord med ovnfast porcelæn. Med ovnfaste porcelænsfade har du den perfekte kombination af tilberedning og servering i én løsning. Rosendahl Grand Cru serien indeholder også porcelænsfade til ovnretter, eksempelvis lasagnefade. Også Eva Trio er flot repræsenteret her med det enkle og diskrete design. Du kan vælge dine ovnfaste porcelænsfade i flere størrelser, som kan stables, når de ikke anvendes. En pladsbesparende detalje. Fadene kan benyttes i både ovn og mikroovn, og de tåler fryser samt maskinopvask.

preload spinner

Ovnfast porcelæn - lækre ovnretter direkte fra ovn til bord

Ovnfast porcelæn - selvfølgelig er det helt oplagt at bruge de ovnfaste porcelænsfade og -skåle, når du har lyst til at lave en rigtig lækker ovnret. Med et ovnfast porcelænsfad kan du servere de dampende varme ovnretter direkte fra ovnens indre og ind på det smukt dækkede bord, hvor familie og venner spændt venter på resultatet.

Ovnfast porcelæn giver mulighed for at kombinere tilberedning og servering på en helt særlig måde, hvor tingene går op i en højere enhed. Hos Pricestar Isenkram har vi med stor omhu udvalgt et særligt udsøgt sortiment af det bedste, markedet kan byde på, når det gælder ovnfaste porcelænsfade. For os har det været helt naturligt at inddrage de eksklusive produkter fra Káhler Keramiks Hammerhøi-serie.

Ovnfast porcelæn - mange anvendelsesmuligheder

Alle falder for de fantastisk flotte fade, der er udført i skinnende hvidt stentøj. Fadene er ganske enkelt den perfekte løsning til både tilberedning og servering af lasagne, ovnbagte grøntsager, dampet fisk og meget mere. Men ved at sætte fantasien lidt i sving kan du udvide anvendelsesmulighederne betydeligt.

Fadene kan nemlig også sagtens anvendes til servering af snacks, salater, slik osv. En anden god ide er at arrangere friske eller tørrede blomster i en borddekoration. Samspillet mellem den klassiske hvide porcelæn og de farvede blomster giver et helt særligt udtryk.

Og så ved vi, at der er mange, der har stor fornøjelse af at kombinere fade i ovnfast porcelæn med stearinlys - ligeledes med dekorative formål. Det er bestemt en ide, vi kan anbefale.

Ovnfast porcelæn fra Eva Trio

De ovnfaste Káhler porcelænsfade fås i tre forskellige størrelser og er designet af Hans-Christian Bauer.

 

Fra Eva Trio har vi med glæde udvalgt deres ovnfaste porcelænsfade tli ovnretter. Eva Trio står for enkelt, diskret design, og de mondæne porcelænsfade er lavet, så de kan stables inden i hinanden, når de stilles ind i skabet. Eva Trio har udviklet specielle lsagnefade, der dog også sagtens kan anvendes til andre retter lavet i ovnen.

I øvrig kan alle fade i ovnfast porcelæn, du finder her i kategorien, kan anvendes i både mikroovn og konventionel ovn. De tåler naturligvis også fryser og maskinopvask.