Bestiksæt

Bestiksæt - et veldækket bord kræver også, at bestikket matcher. Det gør det, når du bestiller et bestiksæt her hos Pricestar. Vores anerkendte leverandører præsenterer eksklusivt bestik i høj kvalitet. Et bestiksæt er naturligvis en oplagt gaveide i mange sammenhænge. F.eks. til den unge m/k, der lige er flyttet hjemmefra. Eller til det nybagte brudepar, der skal stifte fælles hjem. Her finder du præsentable bestiksæt i noble gaveæsker. Vi har bestiksæt til såvel hverdagsopdæktning som til festbordet. Steakknive og steakgafler fås også som bestiksæt, ligesom vi har bestiksæt til børn. Tjek også Gense Old Farmer Bestik - det ultimative bestiksæt, når menuen står på store, saftige bøffer. Sættet består af  6 steakgafler + 6 steakknive og leveres i flot trææske.

preload spinner

Bestiksæt - Zwilling - Gense - Rosendahl

Bestiksæt - måltidet får en ekstra dimension, når der spises af et elegant bestiksæt. Hos Alstrøm har vi samlet et spændende udvalg af bestik fra kendte producenter.

Zwilling er en tysk leverandør af moderne bestik. Zvilling har altid stået for den perfekte kvalitet, og med Zwilling Jessica bestiksæt i 24 dele får du et særdeles elegant sæt bestik, som du både kan dække op med til hverdag og fest.  I den flotte æske finder du 24 dele: 6 knive, 6 gafler, 6 spiseskeer og 6 teskeer. Zwilling bestiksæt er fremstillet i rustfrit stål.

Hos Zwilling bestiksæt er der især grund til at lægge mærke til de elegante linjer i skafteender. Denne detalje giver et rent og enkelt udtryk, som falder godt ind i den øvrige borddæktning

Zwilling arbejder sammen med anerkendte designere, og bestikket er fremstillet under stor omhyggelighed, hvor man tager de mest komplekse fremstillingsprocesser i anvendelse. Med et bestiksæt fra Zwilling får du bestik, der tilbyder praktisk funktionalitet, men også et lækkert æstetisk udtryk

Bestiksæt til børn

Zwilling har naturligvis også tænkt på børnene, nemlig med det specielle børnebestiksæt i 4 dele, så børne kan lære at spise pænt sammen med de voksne. Sættet er designet, så det passer perfekt i en barnehånd. Du får 1 æske med 1 gaffel, 1 kniv, 1 spiseske og 1 teske. Materiale: rustfrit stål.

Rosendahl bidrager også med deres bud på et smukt bestiksæt. Tjek det klassiske bestiksæt i Rosendahls Grand Cru serie. Sættet har perfekte egenskaber. Du får gafler med lange grene, knive med grillskær og rummelige skeer og teskeer. Knivene er udstyret med et bredt, superskarpt knivsblad, der også er velegnet til at smørre brød.

Gense byder ind med deres Twist bestiksæt i 16 dele.  Det er skafternes helt specielle og dekorative twist, der har lagt navn til bestiksættet, og du får et elegant sæt med et kunstnerisk strejf. Bestikket er fremstillet i nikkelfrit rustfrit stål og kan gå i opvaskemaskinen. Sættet indeholder 4 knive, 4 gafler, 4 skeer og 4 teskeer.