Aida

Aida - danske hverdagsborde har i mere end 60 år nydt godt af Aidas bud på lækker borddækning. Det danske firma bygger på traditioner og har i dag udviklet sig til et koncepthus med det mål at tilbyde kunderne optimal value for money, når det gælder om at arrangere et præsentabelt og æstetisk bord. Sortimentet byder på et bredt udvalg af tidssvarende produkter inden for glas, bestik, stel, gaveartikler og køkkenudstyr. Pricestar er glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af Aidas omfattende program. Vi tilføjer naturligvis løbende nye produkter her i shoppen. Derfor er det en rigtig god ide at tjekke kategoriet med jævne mellemrum, hvis du har et ønske om at indpasse moderne skandinavisk design i dit  hjem. En række anerkendte designere er i øvrigt tilknyttet Aida - de lver alle op til Aidas grundlæggende kendemærker:  forenkling - fornyelse - forskønnelse.

preload spinner

Aida - opdækning af danske hverdagsborde

AIDA - I de fleste danske hjem bliver der i dag dækket op til middag med hvide tallerkener. Men da Ancher Iversen i 1953 startede virksomheden Aida, var det stort set umuligt at sælge hvidt porcelæn. Konceptet i det nystartede firma var derfor at opkøbe efterkrigstidens overproduktion af hvide kaffekopper, souvenirkopper osv. som danske porcelænsmalere efterfølgende dekorerede med guld.

Ancher Iversen udvidede senere sortimentet, så det også kom til at bestå af glas og porcelæn i al almindelighed. Firmaet Ancher Iversen A/S udviklede således en række populære spisestel - bl.a. Panorama, Anette, Studio, Atelier og ikke mindst det ikoniske Svanestellet, som er indgået i dansk borddækning i årtier.

Aida - high value for money

Finn Maae Jensen indtrådte i 1969 som partner i Ancher Iversen A/S, og efter grundlæggeren Ancher Iversens død i 1972, købte Finn Maae resten af firmaet.

Efterfølgende har Ancher Iversen A/S gennemgået et generationsskifte, og Finn Maae Jensens søn Peter blev ved den lejlighed administrerende direktør. Han blev samtidig hovedaktionær.

Ancher Iversen A/S opkøgte den kendte bornholmske stentøjsfabrik Søholm Keramik, og i 2003 overtog man de populære Desirée-stel

Det nuværende firmanavn Aida blev indført i 2003, og konceptet er at tilbyde forbrugerne høj værdi for pengene inden for borddækning med stel, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartiker som de væsentligste produktserier.

Aida - tæt samarbejde med kendte danske designere

Aida har i dag et tæt samarbejde med en række kendte danske designere, bl.a. Christiane Schaumburg-Müller, Paul Pava, Tamara Lara Furrer, C.F. Møller, Mads Odgaard og kendiskokken Wassim Hallal.

Christiane Schaumburg-Müller står således bag Aidas RAW-konept - en lækker stentøjsserie i råt design. Paul Pava har udviklet sine helt egne stel, der i et fantastisk univers af billeder og farver inkluderer termokrus, espressokrus, skåle, tallerkener, fade, duge, coasters og dækkeservietter m.m., som du også kan finde i sortimentet her hos Alstrøm.