Lyngby Glas

Lyngby Glas - du kan få alle slags glas fra Lyngby glas, lige fra shotglas til hele sæt med matchende glas og tilhørende karaffel. Senest har Lyngby tilføjet serier af smukke whisky- og longdrinkglas, og så finder du et fristende udvalg af Lyngby Vaser i glas. Lyngby Glas fremstilles i transparent miljøkrystalglas. Glasset produceres i en proces, som Lyngby Glas har fået patenteret. I processen bearbejdes den blyfri glasmasse på en måde, så slutresultatet er glasi en fantastisk klarhed og en ekstrem holdbarhed. Glasset afgiver ingen skadelige stoffer, så du kan eksempelvis uden problemer opbevare din yndlingswhisky i en karaffel fra Lyngby Glas.

preload spinner

Lyngby Glas

Lyngby Glas - brandet Lyngby Glas blev etableret i 1940 af den danske isenkræmmer Holger Jepsen. I de forløbne 80 år har Lyngby Glas udviklet sig til en af landets mest toneangivende og samtidig mest succesfulde glasfabrikker. I generationer har Lyngby Glas prydet danske middagsborde. 

Lyngby Glas præsenterer smukke krystalglas i transparent miljøkrytal. Designerne har hentet deres inspiration fra klassiske krystalglas, hvilket bl.a. giver sig tydeligt udtryk i en af de mest populære serier fra virksomhede, de eksklusive og retromoderne Melodia-glas.

Krystalglassene fra Lyngby Glas kan kendes på de markante mønstre, og glassene er særdeles populære til en lang række forskellige drikke. Lyngby Glas tilbyder glas til både forskellige former for spiritus, til long-drinks og til rød- og hvidvin. Shotglas finder du naturligvis også i sortimentet.

Priserne på Lyngby Glas er i et leje, hvor alle kan være med. Det behøver ikke at koste en jetjager at pifte hjemmebaren op med danske krystalglas i fremragende kvalitet.

Da glassene fra Lyngby Glas er blyfri, har de en enestående klarhed. Lyngby Glas bliver fremstillet efter en særlig metode, hvor glasmassen bearbejdes specielt for at øge holdbarheden. Glassene er produceret med den tanke, at de skal kunne tåle at blive brugt til hverdag. De tåler således opvaskemaskine, og du kan nyde dine smukke glas i mange år.

Der er en særlig fornøjelse ved at dække op med smukke kvalitetsglas. Og nydelsen ved at drikke god vin eller spiritus - eller vand for den sags skyld - øges også, når det sker ved at anvende et glas, hvor det er tydeligt, at der er gjort noget ekstra ud af design og fremstilling. Eksempelvis Lyngby Juvel Gin & Tonic glassene, hvor den store overflade er med til at forstærke både syns- og duftoplevelsen.

Tjek også de elegante Melodia Champagneglas, der sælges i sæt med 4 stk. - pakket i en flot aflang gaveæske.